Jean-Paul Belmondo legkisebb lánya gyönyörű tinédzser - A 16 éves Stella mindenkit megigéz

Így fest Jean-Paul Belmondo legkisebb lánya, Stella.

jean-paul-belmondo-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jean-Paul Belmondo három lány és egy fiú édesapja. Gyermekei közül sajnos a legidősebbet, Patriciát 1994-ben elveszítette egy tragikus lakástűz következtében, a nő mindössze 41 esztendős volt. Kilenc évvel később született meg a francia legenda negyedik és egyben legkisebb gyermeke, Stella, aki idén augusztusban már a 17. születésnapját ünnepelheti majd.

Stella Belmondo akár modell is lehetne

Stella Belmondóból gyönyörű tinédzser lett az elmúlt években, hosszú szőke hajával és gyönyörű kék szemeivel mindenkit elvarázsol. Nemcsak az arca szép, hanem az alakja is gyönyörű. Akár még modellnek is elmehetne, csakúgy, mint édesapjának imádott unokája, Annabelle Belmondo. A fiatal lány egyelőre nem tudja, a későbbiekben mivel szeretne foglalkozni, ezt 2019 decemberében a Paris Match magazinnak mesélte el.

- Nem tudom, hogy sikerül ezt a hagyományt megtörnöm, de az tény, hogy az én családomban mindenkinek köze van valamelyik művészi pályához. Büszke vagyok a nevemre, viszont nagy nyomást is helyez az ember vállára. Nem szeretem, ha egyből a családfámmal azonosítanak. Szinte már megalázó ez nekem, jobban szeretném, ha az érdemeim alapján azonosítanának be az emberek - nyilatkozta a lapnak.

Stella jelenleg Párizs egyik neves két tannyelvű középiskolájába, a Victor Hugo Schoolba jár.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű lett Jean-Paul Belmondo legkisebb lánya.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük