Romy Schneider szenvedélyesen szerette Alain Delont - Ritkán látott fotókon az egykori sztárpár

Romy Schneider és Alain Delon volt a 20. század egyik leglegendásabb sztárpárja.

romy-schneider-és-alain-delon-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Romy Schneider és Alain Delon a Christine című film forgatásán ismerték meg egymást 1958-ban. Amikor megkezdődött a közös munka, ki nem állhatták egymást, folyton vitatkoztak, végül a gyűlölet szerelemmé alakult, és egyik csapásról a másikra igazi álompárrá nőtték ki magukat. Bár a tragikus sorsú színésznő és a sármőr útjai szerelmespárként végül különváltak egymástól, egy életre szoros barátságban maradtak. 

Ritkán látott fotókon Romy Schneider és Alain Delon

Szerelmük hajnalán gyorsan történtek az események, pár hónap után, 1959 márciusában megtörtént az eljegyzés, eközben a karrierjükben is egyre sikeresebbek lettek, Párizsban éltek együtt. Mind a ketten roppant erős egyéniségek voltak, ez pedig nem tett túl jót a kapcsolatuknak. Közben Alain Delonról azt pletykálták, hogy többször is félrelépett, a férfi végül egy levélben szakított Romy Schneiderrel közel öt év együttlét után. Mind a ketten családot alapítottak, ennek ellenére nem tudták egymást elfelejteni. Amikor Delont felkérték az 1969-es A medence című film főszerepére, kijelentette, csak akkor vállalja el a munkát, ha Romy Schneider lesz a partnere. Végül ez meg is történt, a rajongók pedig újra láthatták őket a képernyőn, csakúgy, mint a régi szép időkben.

Romy mindig úgy gondolt Delonra, mint élete nagy szerelmére. Amikor a színésznő 1982 májusában örökre lehunyta szemeit, a francia szívtipró is bevallotta, hogy Romy az ő élete szerelme volt.

Képes összeállításunkban megnézheted az egykori sztárpár közös fotóit.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük