Alain Delon fia elképesztően dögös a friss fotóján - Apja kiköpött mása
A 25 éves színészüdvöske nagyon hasonlít szívtipró édesapjára.

alain-fabien-delon-2019-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delont a világ legszexibb férfijai közt tartották számon - fiatalkorában világszerte megőrültek érte a nők. Az alma nem esett messze a fájától, hiszen legkisebb gyermeke, a 25 éves fia, Alain-Fabien is örökölte a színész remek génjeit, és pont úgy néz ki, mint ő hajdanán.

Ilyen jóképű Alain-Fabien Delon

Annak fényében, hogy külsejében teljes mértékig a szívtipró édesapjára hajaz, nem meglepő, hogy már tinédzserként felkapta a modellszakma, és már olyan világmárkák is szerződtették, mint a Gucci, a Dior, a Fendi, a Sand Copenhagen vagy a Theory. A jelenlegi sztár-modellgeneráció egyik tagjaként tartják számon, olyan hírességek gyermekei mellett, mint Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber vagy David és Victoria Beckham fia, Romeo.

Egy modell fiaként - hiszen édesanyja, Rosalie van Breemen szintén elismert volt a szakmában - és egy színész gyermekeként úgy döntött, mindkét világba belekóstol, mielőtt döntést hoz a karrierjét illetően, ezért néhány éve színészkedni is kezdett. 2011-ben állt először kamera elé, azóta hat filmben kapott szerepet. Idén nagyon felfutott a szekere: három alkotásban is játszott.

A héten bejelentette, hogy egy újabb fontos szerepet is ráosztottak: a neves Breitling óramárka őt kérte fel, hogy legyen a cég arca. Eddig olyan nagy sztárok képviselték a márkát, mint Brad Pitt, Bruce Willis, David Beckham, Harrison Ford, John Travolta, Mel Gibson vagy Sean Connery, ezért igazán nagy megtiszteltetésnek számít, hogy ilyen illusztris társaságba került.

Lánya is igazi szépség

Gyönyörű lánya, Anouchka óriási örömhírrel szolgált nemrég: kiderült, hogy kisbabát vár. Nézd meg a cuki, babapocakos fotóját!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük