Nagypapa lesz Alain Delon - 28 éves lánya cuki, pocakos fotóval tudatta, hogy kisbabát vár
Anouchka Delon babapocakja már ilyen szépen gömbölyödik.

anouchka-delon-terhes-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hatalmas örömhírt jelentett be Alain Delon egy szem lánya, Anouchka Delon: a színészüdvöske első gyermekét várja szerelmétől, Julien Dereimstől.

Kisbabát vár Anouchka Delon

Anouchka egy babapocakos fotót is közölt az Instagram-oldalán, amin jól látható, hogy nagyjából a második trimeszterben járhat. A képet egy igazán megható szöveggel posztolta a közösségi site-on:

- "Akkor még nem álltam rá készen, de most már kész vagyok. Hozzád igyekszem, örökké összetartozunk. Te vagy a legédesebb odaadás, ami bombaként robbant az életembe. Az egész életemet jéggé fagyva éltem, de te vagy a legédesebb odaadás, amit valaha tapasztaltam" - ezzel az Adele-dal szövegével mutatta meg leendő kisbabáját a világnak.

A hashtagekkel azért személyessé tette a szöveget, melyben ez állt: "A mi királyi bébink. Ez az igaz szerelem, Julien Dereims". Párja ugyanazt a fotót posztolta, ő pedig ennyivel kommentálta szerelmük gyümölcsét: "Hamarosan megszületik a mi királyi bébink. A legjobb rész még csak most jön, Anouchka Delon".

A kép a párizsi divathéten készült róluk, ott mutatták meg először, élőben, hogy Anouchka gyermeket vár. A pár négy évvel ezelőtt posztolta az első közös fotójukat, így a rajongók már sejtették, hogy hamarosan elmélyítik a kapcsolatukat - bár a legtöbben egy eljegyzési gyűrűt sejtettek a jövőjükben.

Azt egyelőre nem tudni, hogy Alain Delon mit szól ahhoz, hogy hatodszor is nagypapa lett - hiszen idősebb fiaitól, Christiantól és Anthonytól már öt unokája született -, de minden bizonnyal nagyon örül annak, hogy lánya is anyai örömök elé néz. A sztár egyébként nemrég kapott agyvérzést, de szerencsére hamar felgyógyult az eset után - valószínűleg az is közrejátszott a javulásában, hogy mindenképpen szeretne még sokáig a lánya mellett állni, főként most, hogy jön a baba.

Családi fotókon Alain Delon és a gyermekei

Lányával és fiával pózol Alain Delon - nézd meg, milyen gyönyörűek a gyerekei!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük