Alain Delon egyéves unokája a körhintán cukiskodott: lánya imádnivaló képet készített a piciről
Anouchka Delon párja új családi képet osztott meg.

alain-delon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alain Delon lánya, a gyönyörű Anouchka 2020 februárjában hozta világra a francia színészlegenda legkisebb unokáját. 

A színésznő és párja, Julien Dereims néha megosztanak Instagram-oldalukon egy-egy felvételt a piciről, ám a fiúcska arcocskáját egyelőre még nem mutatták meg.

Alain Delon legkisebb unokájáról új felvételt osztottak meg

A héten kirándult egyet Anouchka a kis családjával, a kisfia kedvéért megálltak az egyik körhintánál, amelyre fel is szállhatott, persze édesapja biztonság kedvéért ott ült mellette, nehogy véletlen valami baj történjen. A Delon unoka az egyik autóba ült bele. Az imádnivaló pillanatot Anouchka meg is örökítette.

delon-uoka
Fotó: Instagram/Julien Dereims

A család Svájc fővárosában, Genfben él, Juliennel 2011-ben váltak egy párrá, azóta is elválaszthatatlanok. Le sem tagadhatják, mennyire szeretik egymást, Instagramjukon számos boldog, családi felvétel fellelhető. Anouchka szerencsésnek érzi magát, hogy megtalálta élete párját, aki szerencsére apósával is jól kijön.

- Alain a legegyszerűbb ember a világon. Egy igazi átlagos személyiség, persze ha felveszi az öltönyét, és a vörös szőnyegre lép, egyből egy sztárrá változik a  szememben. Furcsa módon rengeteg hasonlóság van köztünk. Intelligens, ösztönös ember. Csendes típus, aki életében két külön család gyermeke is volt. Én is úgy érzem, hogy nem tartozom egyetlen családhoz sem igazán. A szüleim nagyon korán, talán túl korán vállaltak engem. Persze jóban vagyok anyámmal és apámmal is. De kicsit olyan, mintha egy szabad elektron lennék. Nekem is gyorsan fel kellett nőnöm. 18 évesen hagytam el a szüleim házát - mesélte Julien a Paris Match-nek.

A pár szépen neveli kisfiát, látszik, hogy nagy az összhang közöttük. Márciusban olyan pletykák terjedtek el, hogy Anouchka ismét várandós, ugyanis feltöltött a közösségi oldalára egy fotót, amelyen terhes hassal szerepel, írta meg a Voici. Kiderült, az csak egy műhas volt, amit egy forgatás miatt kellett viselnie. Egyelőre nem lesz még kistestvére a gyermekének.

Bud Spencer unokája, Sofia

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Bud Spencer unokája.

Ezt is szeretjük