Dögös nő Bud Spencer lányunokája: fotókon a 25 éves Sofia

Bud Spencer lányunokája 1995 októberében született.

bud-spencer-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bud Spencer lánya, Cristiana Pedersoli két gyermeket hozott a világra: fia, Nicolo 1991-ben, lánya, Sofia 1995-ben született meg. Az asszony óriási szeretetben nevelte fel gyermekeit, akiket olykor a közösségi oldalán is megmutat.

Bud Spencer unokája, Sofia

Cristiana Pedersoli az Apám, Piedone című könyvét is két gyermekének ajánlotta, a kötet bevezetőjét úgy írta meg, mint egy levelet, amit elhunyt édesapjának szánt, ott jellemezte a bájos Sofiát.

- Lányunokád, Sofia immár igazi nő, és ahogy te mondtad, szép és titokzatos még mindig. Tőled örökölte azt a belső mélységet, amely érzékennyé, erőssé, ugyanakkor törékennyé is teszi a szívet, közben pedig igazi harcos is, nem ismer kompromisszumot, és büszkén küzd azért, amiben hisz. Tőled van az elképesztő memóriája is, ami értékes adottság - fogalmazta.

Pedersoli a lányát utoljára 2020 októberében mutatta meg az Instagramján, ugyanis akkor lett 25 esztendős. A rajongók imádták a róla feltöltött friss képeket, többen megdicsérték, milyen dögös nő lett belőle. Képes összeállításunkban megnézheted Bud Spencer igézően kék szemű lányunokáját, Sofiát.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük