Dögös nő Bud Spencer lányunokája: fotókon a 25 éves Sofia
Bud Spencer lányunokája 1995 októberében született.

bud-spencer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bud Spencer lánya, Cristiana Pedersoli két gyermeket hozott a világra: fia, Nicolo 1991-ben, lánya, Sofia 1995-ben született meg. Az asszony óriási szeretetben nevelte fel gyermekeit, akiket olykor a közösségi oldalán is megmutat.

Bud Spencer unokája, Sofia

Cristiana Pedersoli az Apám, Piedone című könyvét is két gyermekének ajánlotta, a kötet bevezetőjét úgy írta meg, mint egy levelet, amit elhunyt édesapjának szánt, ott jellemezte a bájos Sofiát.

- Lányunokád, Sofia immár igazi nő, és ahogy te mondtad, szép és titokzatos még mindig. Tőled örökölte azt a belső mélységet, amely érzékennyé, erőssé, ugyanakkor törékennyé is teszi a szívet, közben pedig igazi harcos is, nem ismer kompromisszumot, és büszkén küzd azért, amiben hisz. Tőled van az elképesztő memóriája is, ami értékes adottság - fogalmazta.

Pedersoli a lányát utoljára 2020 októberében mutatta meg az Instagramján, ugyanis akkor lett 25 esztendős. A rajongók imádták a róla feltöltött friss képeket, többen megdicsérték, milyen dögös nő lett belőle. Képes összeállításunkban megnézheted Bud Spencer igézően kék szemű lányunokáját, Sofiát.

Ezt is szeretjük