Bud Spencer fia az apja kiköpött mása – Giuseppe ennyire hasonlít rá

Giuseppe Pedersoli közös filmben is szerepelt ismert édesapjával.

bud-spencer-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A spagettiwestern koronázatlan királya, a 2016-ban, 86 évesen elhunyt Carlo Pedersoli, azaz művésznevén Bud Spencer olyan életet élt, amelyről sokan csak álmodni merünk: nemcsak élsportolói, majd színészi karrierjére, hanem gyönyörű családjára is méltán lehetett büszke.

Így néz ki Bud Spencer egyetlen fia

A legszerethetőbb pofonosztó, Bud Spencer egész életét egy nő oldalán élte le. 1960-ban házasodott össze Maria Amatóval, akitől három gyermeke született. A festő és szobrász Cristiana 1962-ben, a lakberendezőként dolgozó Diamante 1972-ben született. Legidősebb gyermeke, egyben egyetlen fia, az 1961-ben született Giuseppe Pedersoli az, aki külsőleg és belsőleg is a legjobban hasonlít édesapjára: állítása szerint nemcsak nagylelkűségét, szelíd természetét, de szemeit és mosolyát is édesapjától örökölte. Tény, friss fotóján már csak a haj és szakáll hiányzik, hogy kiköpött apja legyen.

Néhány éve - bal oldali fotó - még mennyire hasonlított egymásra Carlo és Giuseppe Pedersoli! Manapság az 58 éves férfi kicsit másképp néz ki, hajat és szakállat sem visel.
Néhány éve - bal oldali fotó - még mennyire hasonlított egymásra Carlo és Giuseppe Pedersoli! Manapság az 58 éves férfi kicsit másképp néz ki, hajat és szakállat sem visel.

Az 58 éves Giuseppe pályája elején édesapja kedvéért elvállalt néhány rövidke szerepet is több ismert filmjében, például az És megint dühbe jövünkben, majd az írás felé vette az irányt: az 1990-es években is sokat dolgozhatott együtt édesapjával, az Extralarge tévésorozatot forgatták együtt, aminek fia volt a forgatókönyvírója és producere.

Giuseppe minden interjújában szeretetteljesen mesél édesapjáról, akit engedékeny, csupa szív embernek ír le, és akitől - a filmjeivel ellentétben – távol állt az erőszakosság és a pofonosztás. Harmonikus kapcsolat volt az övék, a rettegett bunyós, amikor otthon volt, kiskorában minden este mesét olvasott gyerekeinek, külföldi forgatásain pedig gyakran meglátogatta a családja, így olyan egzotikus helyekre is eljuthattak a gyerekek, mint Dél-Afrika, Kolumbia vagy Miami. Magyarországot még vízilabdázóként szerette meg Bud Spencer, így fia is több ízben járt már hazánkban: legutóbb édesapja halálának egyéves évfordulóján, 2017-ben tett látogatást országunkban.

Ő Bud Spencer felesége

A sztár és felesége 56 évig éltek boldog házasságban, és csak a halál tudta elválasztani őket. Nézd meg a fotóikat!

Ez a nő volt Bud Spencer élete szerelme - Haláláig imádta Mariát

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük