Ő Terence Hill ritkán látott fia, Jess - Így hasonlít jóképű édesapjára

Jess Girotti apjától örökölte gyönyörű, kék szemeit.

terence-hill-fia-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A spagettiwestern koronázatlan királya, Terence Hill - eredeti nevén Mario Girotti - a hatvanas években, 24 évesen robbant be igazán a filmszakmába A párduc című filmmel, majd számtalan legendás alkotást forgatott le legjobb barátjával, Bud Spencerrel és egyedül is. Ilyen például Az ördög jobb és bal keze, a Nevem: Senki, a szinte mindenki által ismert Különben dühbe jövünk vagy a 2000-ben indult Don Matteo sorozat.

Jess együtt forgatott apjával


A népszerű olasz színész szerencsés csillagzat alatt született, hiszen nemcsak karrierjében, de magánéletében is mázlista: 53 éve él boldog házasságban feleségével, Lori Hill-lel, akit 1967-ben, két hónapnyi ismeretség után vezetett oltár elé. Közös fiuk, Jess Girotti, vagy ismertebb nevén Jess Hill 1969-ben született. 1973-ban örökbe fogadtak egy bajor kisfiút, de Ross 1990-ben egy tragikus autóbalesetben fiatalon életét vesztette - ezt a szörnyű tragédiát a mai napig nem sikerült feldolgoznia a házaspárnak.

Jess egyéves korában szerepelt Az ördög jobb és bal keze című filmben, 1984-ben feltűnt a Don Camillóban, tíz évvel később pedig elcsíphettük a Bunyó karácsonyig című filmben is. Ennek ellenére nem lett belőle hivatásos színész, az elmúlt években rendezőasszisztensként dolgozott például a Doc West című tévéfilmben és a Lucky Luke sorozatban. Külsőleg elképesztő a hasonlóság apa és fia között, nem meglepő, hogy Jess kitől örökölte szőke haját és ragyogó, kék szemeit. Nézd meg a fotókat!

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük