Terence Hill kamaszkori fotója - Felismered a régi felvételen a legendás sztárt?

Terence Hill már tinédzserként is meghódította a lányok szívét.

terencehill2
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Terence Hill nevét hazánkban szinte mindenki jól ismeri, Bud Spencerrel alkotott kettősüket az egész nemzet a szívébe zárta, mi sem bizonyíthatná ezt jobban, mint hogy ikonikusnak számító filmjeik a mai napig tévéképernyőn vannak. A népszerűségük egyszerű stílusuknak és sztárallűröktől mentes jellemüknek köszönhető, de Terence Hill kék szemei is sok női nézőt igéztek meg. A sztár közösségi oldalán megmutatta, milyen jóképű volt tinédzserként.

Elképesztően helyes fiú volt

Az Instagramon osztotta meg a képet, amin 12 évesen látható, és lehengerlően néz ki. Elképesztő, milyen jóképű volt tizenévesen. Világtó kék szemei, babaarca és szőke fürtjei megbabonázták a lányokat. Rajongói nem győzték dicsérni a kommentszekcióban. Terence Hill játékosan meg is kérdezte követőit, vajon felismerik-e, hogy melyik filmjéből származik a fotó. Persze mindenki lelkesen írta meg a helyes választ: a Vakáció a gengszterrel című kalandfilmből van a kép. Iskoláskora ellenére ez már az ötödik filmszerepe volt a sármos sztárnak, de gyermekkora korántsem nevezhető idillinek.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

That’s me 🤠 Who knows the movie? #terencehill #mariogirotti

Terence Hill (@terencehillofficial) által megosztott bejegyzés,

Eredetileg Mario Girotti néven anyakönyvezték, Velencében született 1939-ben. Édesapja olasz, míg édesanyja német származású volt. Életének első pár évét a szászországi Lommatzschban töltötte, itt vészelték át a közeli Drezda bombázását a második világháborúban, írta meg az IGN Hungary. Már nyolcévesen eltökélte, hogy színész akar lenni, édesanyjának és megnyerő külsejének hála, első szerepe nem váratott sokat magára. 

A meghallgatását rögtön egy mellékszerepre váltotta, és már olyan fiatalon is profikat megszégyenítő módon állt a színészmesterséghez. A tökélyre törekedett, mindennap hajnalban felkelt szöveget tanulni. Legnagyobb félelmei egyike volt, hogy elfelejti sorait. Folyamatosan megkérdőjelezte tudását, a dicsérő szavak ellenére is sokáig volt benne kétely, egyáltalán neki való-e ez a szakma.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Enjoy your weekend #terencehill #weekend #enjoy #vintage

Terence Hill (@terencehillofficial) által megosztott bejegyzés,

Az ötvenes évektől ugrott meg a népszerűsége, hogy végül Luchino Visconti A párduc című filmje a csúcsra repítse. Ezután ismerkedett meg Bud Spencerrel, akivel olyan legendás filmeket forgattak, mint Az ördög jobb és bal keze, A kincs, ami nincs vagy az És már megint dühbe jövünk.

Terence Hill felesége

Lori Zwicklbauerrel első látásra egymásba szerettek, pár hónapra rá, 1967-ben örök hűséget esküdtek egymásnak, a mai napig boldog házasságban élnek.

Ezt is szeretjük