Fotókon Bud Spencer ritkán látott lányai - Ilyen szép Cristiana és Diamante

Bud Spencer mindig is büszke volt gyermekeire.

bud-spencer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carlo Pedersoli, azaz művésznevén Bud Spencer volt a világ egyik legszerencsésebb embere: a 2006-ban elhunyt olasz színész nemcsak a szakmájában ért el kimagasló sikereket, de mindig is egy szerető és támogató családi közeg vette őt körül.

A spagettiwestern koronázatlan királya, a babfaló pofonosztó 56 évig élt együtt imádott feleségével, Maria Amatóval, akivel 1960-ban fogadtak sírig tartó, örök hűséget egymásnak. Egy évre rá megszületett legidősebb gyermekük, Giuseppe, majd a kisfiút két lány követte: 1962-ben Christiana, tíz évvel később, 1972-ben pedig Diamante.

Ilyen gyönyörűek Bud Spencer lányai

A gyerekek azóta sikeres felnőttekké váltak. Giuseppe forgatókönyvíró lett, a nagyobbik leányzóból festő és szobrász, a legkisebb, Diamante eleinte megpróbálkozott a színészkedéssel, de végül lakberendező lett. Mind a hárman nagyon szerették és tisztelték édesapjukat, akinek a valóságban is hatalmas szíve volt. A két hölgy, az 57 éves Cristiana és a tíz évvel fiatalabb Diamante még Budapestre is ellátogatott 2019 tavaszán, a Piedone nyomában címmel készült életrajzi alkotás díszbemutatójára, de a Parlament előtt is örömmel pózoltak együtt 2017-ben, amikor édesapjuk szobrát avatták fel a Corvin-sétányon.

Bud Spencer legidősebb lánya egyébként szeptemberben jelentette meg az édesapja emlékére készült könyvét, ami a Mein papa, Bud, azaz az Én papám, Bud címet viseli.

Nézd meg képes összeállításunkban Bud Spencer lányait, de láthatsz fotót egy szem fiáról, Giuseppéről is!

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük