Terence Hill fia 50 éves lett - Apa-fia fotókat posztolt ennek alkalmából a sztár

Terence Hill fia, Jess Hill tegnap ünnepelte születésnapját.

terence-hill-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nyolcvanéves Terence Hill és családja számára nagy ünnep volt a tegnapi, ugyanis fia, Jess Hill tegnap lett kereken ötvenéves. Híres édesapja hivatalos Instagram-oldalán megható poszttal köszöntötte fel gyermekét.

Terence Hill így köszöntötte fel fiát születésnapjára

Az olasz filmcsillag több retró apa-fia fényképet töltött fel a kerek évforduló alkalmából, szám szerint ötöt. Jess mindegyik felvételen még kis tipegő, körülbelül két-három éves lehetett ezeken a fotókon. A többi felvételt egyébként úgy tudod megnézni, ha a poszt jobb oldalán látható fehér nyílra kattintasz.

A poszthoz az alábbi szöveget írta: "Boldog születésnapot kívánok neked, csodálatos fiam, Jess! Hihetetlen, hogy elszaladt az idő, te pedig már ötvenéves lettél! Szeretlek, apa".

Számos rajongó kívánt sok boldogságot Jessnek, aki napjainkban így néz ki. Édesapjához hasonlóan neki is gyönyörű kék szemei vannak.

A sztár egyébként imádja fiát, Jess több alkalommal is dolgozhatott vele. Még csak apró csöppség volt, amikor feltűnt az Ördög jobb és bal keze című filmben, később benne volt az 1984-es Don Camillóban, az 1994-es Bunyó karácsonyig, az 1997-es Én vagyok a fegyver, illetve a 2009-es Doc West című filmekben.

Jessnek volt egy testvére is, akit szülei örökbe fogadtak, Ross 1973-ban született, bátyjához hasonlóan ő is feltűnt édesapja oldalán, benne volt a Don Camillóban és az 1987-es A keményfejűben. Szerepelt volna a Lucky Luke című moziban is, ám mielőtt elkezdődött volna a forgatás, a fiú életét vesztette egy autóbalesetben. Csupán 17 esztendős volt, halála után édesapja mély depresszióba zuhant, a gyermek elvesztését egy szülő sosem tudja igazán kiheverni.

Fotókon Bud Spencer lányai

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szépek Bud Spencer lányai, Cristiana és Diamante.

A cikk az ajánló után folytatódik

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük