Demi Moore lánya fürdőruhában mutatta meg karcsú alakját: a 32 éves Rumer egy jachton pózolt
Rumer Willis Görögországban frissült fel.

rumer-willis-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis és Demi Moore legidősebb lánya, Rumer Willis Görögország egyik csodás helyére ment nyaralni. Természetesen a képek sem hiányozhattak, a felvételek nemcsak arról árulkodtak, mennyire jól érezte magát, hanem arról is, milyen fantasztikus formában van.

Rumer Willis Görögországba utazott vakációzni

A 32 éves Willis lány alakja gyönyörű, ettől függetlenül mégis előfordul, hogy követői beszólnak neki, mert túl soványnak látják, a támadóinak még a múlt héten így vágott vissza:

- Egyesek azt gondolják, a munkájuk részét képzi, hogy bármilyen durva megjegyzést vagy ítéletet fogalmazzanak meg a testemről mindenki szeme láttára, pedig ez nincs így. Bármilyen étkezési problémával küzdenék - szerencsére erről szó sincs -, rendkívül testszégyenítő lenne, ha mindenki az alakommal bántana - fogalmazta.

Hozzátette, az olyan személy, aki valóban aggódik egy másik ember egészségéért, és segíteni akar, az privát üzenetben keresi fel az illetőt, és érdeklődik, minden rendben van vele, ahelyett, hogy olyan vérlázító és pocskondiázó kommenteket írogatna, amit bárki elolvashat.

A testpozitivitás az elmúlt években szívügyévé vált, hiszen mint sok nőnek, neki is megvoltak a maga komplexusai, és egyáltalán nem tudta magát elfogadni évekig. Sokat dolgozott azon, hogy elégedetten nézhessen tükörbe, a rendszeres testmozgás mára az élete részét képezi, személyi edzővel edz, hogy formában tartsa magát.

Legfrissebb képein látszik is a sportba befektetett energia, hiszen a legutóbbi fürdőruhás fotóján, amit egy jachton készítettek róla, nagyon karcsú. Képes összeállításunkban megnézheted Rumer Willis fürdőruhás és bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük