Jonah Hill a felére fogyott: az egykor kerekded színész mellett ma már elmennél az utcán
Jonah Hill külseje ma már nem is emlékeztet egykori önmagára.

jonah-hill-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2007-ben a Superbad - avagy miért ciki a szex? című filmmel robbant be a köztudatba a kerekded, eszméletlenül vicces és végtelenül szerethető Jonah Hill. A fizikuma nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a poénjai ilyen jól működtek a filmvásznon. Túlsúlya az általa megformált karakterek része volt, sokszor épp az ebből adódó helyzetkomikum miatt nevették magukat könnyesre a nézők.

Bár látszólag úgy tűnt, mindezzel semmi problémája nem volt, valójában gyerekkora óta súlyos komplexusokkal küzdött a testét illetően. 

Jonah Hill a felére fogyott

A mozisztár 2018-ban Ellen DeGeneresnek mesélt arról, hogy pluszkilói világ életében zavarták, valamint azt is elárulta, hogy tinédzserként ez alaposan rányomta a bélyegét az önértékelésére.

- Az egész fiatalságom arra ment el, hogy azt hallgattam másoktól, mennyire kövér, undorító és visszataszító vagyok. (...) Mindenkinek van egy képe önmagáról, és mindenkinek eljön egy pont az életében, amikor a legsebezhetőbb. Nekem ez 14 évesen volt. Kövér gyerek voltam, aki csak be akart illeszkedni a sportos, jóképű srácok közé, de nem ment, ami miatt mindig magányosnak és meg nem értettnek éreztem magam. Nem is tudtam, valójában mennyit érek - mesélte az interjúban.

Jonah Hill így festett 2007-ben a Superbad című film premierjén fogyása előtt.
Jonah Hill így festett 2007-ben a Superbad című film premierjén fogyása előtt.
Fotó: Vince Bucci / Getty Images Hungary

Sokáig ő képviselte az álomgyárban az ügyeletes vicces, duci srácot, ám egyszer csak megelégelte ezt a skatulyát, és gyökeresen megváltoztatta az étkezési szokásait. Először 2011-ben lehettünk szemtanúi drasztikus átalakulásának, amikor 40 kilogrammot fogyott, hogy eljátszhassa a Pénzcsináló című film mellékszerepét Brad Pitt oldalán.

- Elmentem egy dietetikushoz, aki segített abban, hogyan étkezzem egészségesen. Annyi volt a kikötésem, bármire hajlandó vagyok, csak találja ki, hogyan fér bele egy-két pohár sör a diétába - mesélte akkor az ABC Newsnak.

A színész mára a felére fogyott. Ezeken a 2021 áprilisában készült képeken alig lehet ráismerni.
A színész mára a felére fogyott. Ezeken a 2021 áprilisában készült képeken alig lehet ráismerni.
Fotó: Instagram/Jonah Hill

Az elmúlt tíz évben sokszor ingadozott a súlya, visszaszedte, majd ismét leadta a felesleget. Legfrissebb fotói arról árulkodnak, hogy sikerült újra olyan életmódot kialakítania, amivel tartani tudja sportos, fitt formáját. Rengeteg mozgással és szigorú étrenddel a felére fogyott, ráadásul hatalmas szakállat növesztett, amitől még kevésbé felismerhető.

Rebel Wilson 30 kilós fogyása

Rebel Wilson régen több mint 100 kiló volt, ám 2020-ban megfogadta, az év végére 75 kilót mutat majd csak alatta a mérleg, sikeresen elérte a célját, nem mellesleg rendszeresen oszt meg magáról új felvételeket, amelyeken látszik kemény munkájának gyümölcse.

Ezt is szeretjük