Rebel Wilson dereka ilyen karcsú lett 30 kilós fogyása után: testhezálló szerelésbe bújt a színésznő
A 75 kilós Rebel Wilson testhezálló, fekete szettben pózolt.

rebel-wilson-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rebel Wilson átalakulásáról már több alkalommal írtunk, a duci színésznő régen több mint 100 kiló volt, ám 2020-ban megfogadta, az év végére 75 kilót mutat majd csak alatta a mérleg, sikeresen elérte a célját, nem mellesleg rendszeresen oszt meg magáról új felvételeket, amelyeken látszik kemény munkájának gyümölcse.

Rebel Wilsont mintha teljesen kicserélték volna

A Koszorúslányok, a Tökéletes hang-filmek, a Hogyan legyünk szinglik? és a Csaló csajok sztárja korunk egyik legnépszerűbb komikája. Régen azért fizettek neki a filmesek, hogy minél ducibb legyen, ám a 41 éves sztár ezt megelégelte, és úgy érezte, az egészsége mindennél fontosabb. A Mayr-kúra segítségével érte el az álomsúlyát, emellett jobban odafigyel a fehérjefogyasztásra. A diétáról ide kattintva, ebben a cikkünkben részletesen is olvashatsz. Régen stresszevő volt, ha bármi szomorú dolog érte, a finom falatokban találta meg a vigaszt. Az edzés is elengedhetetlen számára, Jono Castano személyi edzővel dolgozik együtt. A The Morning Crew rádiós interjújában elmesélte, mit tapasztalt a fogyása óta. Az egyik egy kifejezetten elszomorító és elgondolkodtató jelenség a társadalmunkról.

- Ami nagyon érdekes számomra, az az, hogy az emberek teljesen másképp kezelnek az átalakulásom óta. Néha sajnos, ha az illető ducibb, nem biztos, hogy kétszer is ránéznek a többiek. Most viszont, hogy lefogytam, felajánlják, hogy segítenek cipekedni bevásárláskor, tartják nekem az ajtót. Teljesen ledöbbentem ezen, tényleg ezeket tapasztalják mások is? - fogalmazta.

Hozzátette, amikor ducibb volt, akkor is magabiztos volt, szimplán csak még több önbizalmat nyert ezáltal.

- Szeretem azt gondolni magamról, hogy bármilyen is volt régen a méretem, én akkor is jól néztem ki. Önbizalomból sosem volt hiányom. (...) A posztjaimból le lehet szűrni, mennyire szeretem a testem, de tudom, hogy egy kicsit vissza kéne már vennem.

Legutóbb egy fekete, testhezálló szerelésben mutatta meg, mennyire jó formában van, és már milyen karcsú a dereka. A rajongók nem győzték dicsérni az átalakulását, többen megjegyezték, mennyire dögös nő. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan fest Rebel Wilson új fotóin.

Ezt is szeretjük