Az Esmeralda sztárjának bikinis szelfije: friss fotókon az 52 éves Leticia Calderón
Leticia Calderón így megváltozott az Esmeralda óta.

leticia-calderon-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A '90-es évek egyik legnépszerűbb telenovellája az Esmeralda volt, amit hazánkban legelőször az RTL Klub vetített. A sorozat rajongói végig drukkoltak annak, hogy a jószívű, naiv, vak lány, Esmeralda és a jóképű José Armando egymásra találjanak. A női főszerepet Leticia Calderón alakította, aki a széria 1997-es indulásakor 29 esztendős volt.

Leticia Calderón így fest napjainkban

Leticia Calderón annyira belopta magát a magyar nézők szívébe, hogy még Budapestre is meghívták a '90-es évek végén, Frei Tamás műsorában vendégeskedett, ahol exkluzív interjút adott. A Frei Dossziéban elárulta, annyira hitelesen alakított, hogy egyes tévénézők tényleg elhitték róla, a való életben is vak. Ezért ha például az üzletben odament valaki hozzá, hogy segítsen neki a bevásárlásban, nem magyarázta el neki, hogy a valóságban nincs semmi baja a látásával, inkább tettette a vakságát. Bevallása szerint ezt azért tette, mert nem akart a naiv, mégis segítőkész rajongóinak csalódást okozni.

A színésznő olyan más alkotásokban tűnt fel, mint A szerelem nevében, A végzet hatalma, A szív parancsa, a Ne hagyj el! vagy a Derült égből apa. Napjainkban is dolgozik, jelenleg az Imperio de mentiras című sorozat sztárja, amit egyelőre hazánkban még nem vetítettek le.

Kétszer házasodott, 1997-ben ment hozzá Marcos Lópezhez, de végül 2000-ben elváltak egymástól. 2003-ban Juan Collado felesége lett, két fiuk született, 2004-ben Luciano látta meg a napvilágot, a kisfiú súlyos betegséggel, Down-szindrómával született, 2005-ben Carlo érkezett a családjukba. A férfi végül 2007-ben elhagyta őket.

Az 52 éves sztár nagyon aktív az Instagramon, rendszeresen oszt meg újabb felvételeket a rajongóival, fiairól is szívesen posztol. Egyik friss, bikinis szelfije nagy sikert aratott a közösségi oldalon, többen megdicsérték, hogy mennyire jól néz ki.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy megváltozott az Esmeralda sztárja.

Ezt is szeretjük