Emlékszel Isaurára, a rabszolgalányra? Lucélia Santos így fest 63 évesen
Mutatjuk, hogy néznek ki ma a legnépszerűbb szappanoperák színésznői.

isaura
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’80-as évek végén kezdte meg térhódítását a szappanopera műfaja, ezt az elnevezést annak idején olyan rádióműsorokra használták az amerikai szappangyárak, amelyekben termékeiket akarták népszerűsíteni. Végül a formátum a televízióba vándorolt, és a tisztálkodási eszközök helyett az intrika, az ármány és a dráma vette át a főszerepet.

Lucélia Santos így fest most

Az egyik legnépszerűbb ilyen sorozat a Bernardo Guimaraes regénye alapján készült Rabszolgasors volt. 80 országban sugározták, így az egész világ egy emberként izgult főszereplője, Isaura sorsáért, a rabszolgalányt Lucélia Santos keltette életre. A magyar nézők különösen szívükbe zárták az ártatlan tekintetű színésznőt, egyesek annyira beleélték magukat a széria cselekményébe, hogy pénzt gyűjtöttek kedvencük felszabadítására. A mai napig sokan szeretik a 63 éves sztárt, az Instagram-oldala közel 70 ezer követőt számlál.

Nagyon aktív a közösségi médiában, rendszeresen tölt fel magáról videókat és nosztalgiázni is szeret fiatalkori fotóival, illetve platformjával olyan fontos témákra hívja fel a figyelmet, mint például az egyenjogúság. Mindössze 19 éves volt, amikor híres karaktere bőrébe bújt, de a mai napig megvan benne az a báj, mint ami akkor jellemezte.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festenek ma a leghíresebb szappanoperák színésznői.

Ezt is szeretjük