Ő játszotta Xénát, a harcos hercegnőt - Az 52 éves Lucy Lawlesst nem biztos, hogy felismernéd
Fekete szépségként hódított a képernyőn, így néz ki 25 évvel a sorozat után.

xéna-borító
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Xéna: A harcos hercegnő hatalmas népszerűségnek örvendett 1995-től 2001-ig. A sorozat erős, független főhősnője igazi úttörőjévé vált az olyan műsoroknak, ahol a női szereplők nem megmentésre váró szépségek csupán, hanem maguk is akcióhősök. Persze a karakter önmagában mit sem ért volna, megformálója, Lucy Lawless karizmatikus játéka keltette életre a harcos amazont.

Lucy Lawless napjainkban

Lányok milliói akartak hasonlítani a fekete szépségre annak idején. Manapság azonban a színésznő külseje már teljesen máshogy fest. Búcsút intett a hosszú, sötét tincseknek. 52 évesen rövidebb, sötétszőke hajkoronát visel. Az Új-Zélandon született sztár mára inkább a visszafogottabb megjelenést részesíti előnyben, de bájából nem veszített az évek során, védjegyének számító vakítóan kék szemei pedig a mai napig igézőek.

A széria nemcsak ismertséget hozott neki, de szerelmét is itt ismerte meg. Már 24 éve alkot egy párt a show egykori producerével, Rob Taperttel. Házasságukból két gyermek született, Julius Robert 20 éves, míg testvére, Judah Miro 17.

A karrierjében nem volt ennyire szerencsés, bár folyamatosan a kamera előtt van, a Xéna sikerét nem tudta megismételni. Rengeteg sorozatban láthattad, szerepelt a Spartacus – Vér és homokban, a Salem című boszorkányos fantasyben, de az Ash vs Evil Dead-ben is játszott.

Fotókon mutatjuk, hogy mennyit változott Lucy Lawless a Xéna óta eltelt 25 évben.

Ezt is szeretjük