Az Amerikai Pite Nadiájáért bolondultak a pasik - 46 évesen is remek formában van a színésznő
Shannon Elizabeth semmit nem veszített vonzerejéből.

shannon elizabeth cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Amerikai Pite című film óriási sikert aratott 1999-ben, nem csoda, hogy az eredeti szereplőgárdával összesen még három másik részt is leforgattak hozzá, a legutóbbi, az Amerikai Pite: A találkozó 2012-ben jelent meg, de négy spin-off film is tartozik a sorozathoz, ám azok kevésbé voltak annyira sikeresek, mint azok, amelyekben az első rész sztárjai szerepeltek. A színészgárdában több gyönyörű nő is benne volt, köztük volt Shannon Elizabeth, aki a főszereplő, Jim plátói szerelmét, Nadiát alakította.

Shannon Elizabeth ennyit változott az Amerikai Pite-filmek óta

A színésznő 26 esztendős volt, amikor az első film megjelent. Sokaknak ismerős lehet a 2000-es Horrorra akadva, avagy tudom kit ettél meg tavaly nyárson, a 2001-es Jay és Néma Bob visszavág, a 13 kísértet vagy a 2003-as Igazából szerelem című filmekből. Napjainkban is színészkedik, de egyik szerepével sem ért el túl nagy sikereket. Van egy jótékonysági szervezete, a Shannon Elizabeth Foundation, amivel a vadvilág élőlényeit szeretné segíteni. Bolondul az állatokért, így nem csoda, hogy a vegán életmód híve lett.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott Shannon Elizabeth az Amerikai Pite-mozik óta. Még most, 46 évesen is bomba formában van.

Ezt is szeretjük