Emlékszel A múmia sármos sztárjára? Az 51 éves Brendan Fraser mellett elmennél az utcán
Brendan Fraserről friss képeket készített egy lesifotós.

brendan fraser cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Brendan Fraser a '90-es és a 2000-es évek egyik ünnepelt sztárja volt, a jóképű színész. 1991-ben kezdte színészi karrierjét, olyan filmekben játszott, mint a Kőbunkó, Az őserdő hőse vagy a Pancserock, az átütő sikert azonban az 1999-es A múmia című film hozta meg számára. A film a 2000-es években még két részt kapott.

Új fotókat készített egy lesifotós Brendan Fraserről

A színész egyre sikeresebbé vált, azonban egyik pillanatról a másikra a háttérbe szorult. A 2000-es években már jóval kevesebb szerepet kapott, mint az előző évtizedben, 2018-ban bevallotta a GQ magazinnak, ennek az volt az oka, mert jelentette, hogy a Golden Globe-díjakat osztó Hollywood Foreign Press akkori elnöke, Philip Berk szexuálisan zaklatta őt 2003-ban.

Az elmúlt néhány évben főleg sorozatokban tűnt fel, ilyen volt a 2019-es Professionals vagy a Doom Patrol. 2018-ban a Condor és a Bizalom című szériákban is szerepelt. Hivatalos IMDB-listáján két új film is szerepel, ám a koronavírus miatt állnak a forgatások, csúsznak a filmpremierek, így egyelőre nem lehet tudni, pontosan mikor jelennek meg azok az alkotások. Mind a kettő romantikus film lesz, az egyik a The Secret of Karma, a másik a Behind the Curtain of Night címet kapta.

2019 decemberében ünnepelte 51. születésnapját, az idő vasfoga, mint ahogy mindenkin, így rajta is fogott, ezt bizonyítják a róla készült legfrissebb felvételek, amelyeken nem biztos, hogy mindenki felismerné egyből. Az utcán csak ritkán tudják lefotózni őt a lesifotósok, ám március végén sikerült lekapni New Yorkban a sztárt.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az elmúlt években a Múmia sztárja.

Ezt is szeretjük