Itt él Falusi Mariann: a kertje olyan, mint egy elvarázsolt oázis

Falusi Mariann szentendrei otthona olyan színpompás, mint egy mesebeli házikó.

Falusi Mariann otthona
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Falusi Mariann nem csak a ruháiban és hajviseletében imádja a harsányságot és a színeket, az otthonát is ennek jegyében alakította ki. Szentendrén egy mesés, kertes házban él.

Szomoru Miklós szakember járt nála, az Egy Kertész Kertje című YouTube-csatornán kaphattunk betekintést abba, milyen különleges környezetben lakik az énekesnő.

Falusi Mariann otthona

Az udvara olyan benyomást kelt, mintha egy elvarázsolt házikó elevenedett volna meg a mesekönyvek lapjairól. A nem túl nagy alapterületű épületet minden oldalról zöld veszi körül. 

falusi-1
Fotó: YouTube/Egy Kertész Kertje

Színpompás virágok ékesítik a kertet, de dísznövények, örökzöldek, fűszernövények és zöldségek is megteremnek nála. A kertész szerint az udvar ideális megannyi növényfajta termesztéséhez, ugyanis vannak árnyékos és napos részek, illetve olyan is, ami félárnyékban van - ez így ideális a legtöbb növénynek.

falusi-3
Fotó: YouTube/Egy Kertész Kertje

Azt is imádjuk, hogy az élénk színek nem csak a virágokban, a kerti bútorokban is megjelennek. A teraszt szegélyező kerítés a zöld, sárga és piros árnyalataiban játszik, és a kültéri pad is szivárványos.

falusi-2
Fotó: YouTube/Egy Kertész Kertje

Mutatjuk a teljes videót, amelyen megnézheted Falusi Mariann gyönyörű kertjét.

Íme Papadimitriu Athina kertes háza: olyan, mintha egy mesébe léptünk volna

Papadimitriu Athina a Hal a tortán házigazdájaként engedte be a kamerákat az otthonába. Mutatjuk, milyen különleges környezetben él.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük