Bangó Margit lélegzetelállító birtokon él: íme az otthona kívül-belül
Bangó Margit a Pest megyében található Gyálon él. A kertben virágok pompáznak, a szobákat arany bútorok díszítik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Nádfedeles kulipintyó áll a Tiszán" - énekli Bangó Margit. Otthonára nem illik ez a kifejezés, aki vendégségben jár nála, nem egy aprócska viskó küszöbét lépi át. Épp ellenkezőleg. 

A Kossuth-díjas művész gyönyörű helyen, a Pest megyében található Gyálon él. Családi háza igazi ékszerdoboz, amelyet erdő és hatalmas szőlős vesz körbe. 

Bangó Margit otthona

Az emeletes épület kertje arról árulkodik, hogy tulajdonosa imádja a virágokat: tavasztól őszig muskátlik tömkelege és vörös rózsa pompázik az udvaron.

Az énekesnő imád a kertben tevékenykedni, bosszús is, ha az időjárás miatt baja esik az imádott növényeinek. 2022 nyarán sem volt vidám, a forróság ott hagyta nyomát a rózsa lugason - árulta el a Mokkában

A belső terek is legalább annyira pazarul festenek, mint az udvar. A nappaliban minden aranyban pompázik. Szinte nincs bútor, amelyen ne lenne valamilyen díszítés: a kanapétól a szekrényen át egészen a székekig minden olyan különlegesen díszes, mint a barokk kori kastélyok.

Képes összeállításunkban mutatjuk Bangó Margit otthonát és birtokát kívül-belül.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük