Bangó Margit lélegzetelállító birtokon él: íme az otthona kívül-belül

Bangó Margit a Pest megyében található Gyálon él. A kertben virágok pompáznak, a szobákat arany bútorok díszítik.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

"Nádfedeles kulipintyó áll a Tiszán" - énekli Bangó Margit. Otthonára nem illik ez a kifejezés, aki vendégségben jár nála, nem egy aprócska viskó küszöbét lépi át. Épp ellenkezőleg. 

A Kossuth-díjas művész gyönyörű helyen, a Pest megyében található Gyálon él. Családi háza igazi ékszerdoboz, amelyet erdő és hatalmas szőlős vesz körbe. 

Bangó Margit otthona

Az emeletes épület kertje arról árulkodik, hogy tulajdonosa imádja a virágokat: tavasztól őszig muskátlik tömkelege és vörös rózsa pompázik az udvaron.

Az énekesnő imád a kertben tevékenykedni, bosszús is, ha az időjárás miatt baja esik az imádott növényeinek. 2022 nyarán sem volt vidám, a forróság ott hagyta nyomát a rózsa lugason - árulta el a Mokkában

A belső terek is legalább annyira pazarul festenek, mint az udvar. A nappaliban minden aranyban pompázik. Szinte nincs bútor, amelyen ne lenne valamilyen díszítés: a kanapétól a szekrényen át egészen a székekig minden olyan különlegesen díszes, mint a barokk kori kastélyok.

Képes összeállításunkban mutatjuk Bangó Margit otthonát és birtokát kívül-belül.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük