Oszvald Marika gödöllői nyaralója: a kétemeletes házat gyönyörű kert veszi körbe

Oszvald Marika maga mögött hagyta Budapestet, és gödöllői nyaralójába vonult vissza.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oszvald Marika az elmúlt években általában áprilisban költözött ki gödöllői nyaralójába, ahol novemberig maradt kutyáival és macskáival. Medencés partikra a kollégáit is örömmel várta. 

A világjárvány aztán tavaly tavasszal mindent átírt. A korlátozó intézkedések bevezetésével a színésznő hátrahagyta Budapestet, és a nyaralójába vonult el. 

Oszvald Marika gödöllői nyaralója

A kültéri medence befedve még téli álmát alussza, de a kert már ébredezik, az áprilisban 69. születésnapját ünneplő sztár örül, hogy megérkezett a tavaszi idő, mert így a szokásosnál is nagyobb kedvvel tesz-vesz a kertben. Amikor a Tények Plusz stábja meglátogatta, éppen a tujákat metszette. 

oszvald-marika
Fotó: TV2/Tények Plusz

- Nem is tudom, milyen lesz majd újra színésznőnek lenni, annyira más dimenzióba került az ember. De nekem jó itt a kertben, még télen is jó kijönni. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Hiányzik neki a színház, de amíg tart a kényszerpihenő, lefoglalja magát, a kerti munka leköti és fel is tölti, néha azt sem veszi észre, hogy lement a nap. Dísz- és gyümölcsfák, örökzöldek, számtalan virág éledezik, a veteményeskertjét is elkezdte rendezni. 

- Hiányzik is a színház, meg nem is. Mindig úgy jó, ahogy van. Ha ezt adta nekünk a sors, akkor nincs mit hadakozni, nem tudom megváltani a világot. Egyébként sem vagyok olyan, aki ragaszkodik ahhoz, hogy mindennap színpadon legyen. 

oszvald-marika2
Fotó: TV2/Tények Plusz

Amikor nem a szabadban dolgozik, szívesen főz, és az utóbbi időben sütni is elkezdett. Az adagokra nagyon odafigyel, ugyanis diétázik, hogy ha majd újra színpadra áll, bírja energiával. Eddig már négy kilót adott le. 

Oszvald Marika tavaly nyáron megmutatta nyaralóját és a virágba borult kertet a pazar medencével. Képes összeállításunkban megnézheted a zöld oázist. 

Ámulunk Oszvald Marika gödöllői nyaralóján - Hatalmas kertjébe medencét is építettek

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük