60 éves lett a Dirty Dancing Baby-je - Így fest most Jennifer Grey
Ma ünnepli 60. születésnapját a Dirty Dancing legendás sztárja, Jennifer Grey.

jennifer-grey-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dirty Dancing - Piszkos tánc premierjére több mint harminc évvel ezelőtt, az 1987-es cannes-i filmfesztiválon került sor, és rögtön meghódította a világ számos országát. Bár hazánkba csupán két év késéssel érkezett meg 1989 júliusában, a zenés-romantikus elemekkel tarkított szerelmi történet, melynek főszereplője a sármos Patrick Swayze és a gyönyörű Jennifer Grey volt, rögtön a nézők kedvencévé vált.

Az akkor 27 éves Jennifer Grey híres szülők gyermekeként látta meg a napvilágot: édesapja Joel Grey Oscar-díjas színpadi és filmszínész, anyja Jo Wilder színésznő, nagyapja pedig Mickey Katz, a híres komikus volt, így már kiskora óta a reflektorok fényében élt. A világhírnevet és a legjobb színésznőnek járó Golden Globe-díjat mégis a Dirty Dancing hozta meg számára a következő évben.

60 éves lett Jennifer Grey

Hihetetlen, hogy repül az idő, ugyanis Jennifer Grey ma ünnepli 60. születésnapját. A film bemutatása óta természetes, hogy rengeteget változott. Napjainkban is dolgozik, utolsó filmje, a Bittersweet Symphony 2019-ben jelent meg. Az tény, hogy sokan a Dirty Dancinggel azonosítják őt a mai napig, más filmjével ugyanakkora sikereket nem is tudott elérni. Ami a magánéletét illeti, 2001-ben hozzáment Clark Gregg színész-rendezőhöz, és közös lányuk, Stella még az év decemberében megszületett.

Nézd meg, hogy változott meg az évtizedek során Jennifer Grey.

Ezt is szeretjük