70 éves lett a Dallas Pamelája - Victoria Principal így megváltozott a sorozat óta

Még mindig remek formában van a Pamela Ewingot megformáló színésznő.

victoriaprincipal
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hetvenéves lett Victoria Principal, aki kilenc évadon át játszotta Pamela Ewingot a tévétörténelem egyik legsikeresebb sorozatában, a Dallasban. A mindenki által kedvelt karakter Golden Globe-jelölést és hihetetlen népszerűséget hozott a máig gyönyörű színésznőnek. 

A Dallas hamar belopta magát a nézők szívébe, olyan nézettségi adatokat hozott, amelyeket máig nem tudott megdönteni egy sorozat sem. Ez nagyban köszönhető a parádés szereposztásnak, hiszen Bobby és Pamela szerelmének története lebilincselte a közönséget a képernyők elé. 

Victoria Principal végül kilenc év után hagyta ott a sorozatot, sajnos nem lett belőle A-listás sztár, inkább az üzleti életben találta meg a helyét. Kozmetikai céget vezet, és állatmenhelyet üzemeltet. 

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változott az évek folyamán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük