Ő volt a Dallas jóképű Bobbyja - 70 évesen így néz ki Patrick Duffy
A NostalgiaConon jelent meg a Dallas egykori Bobby Ewingja.

patrick-duffy-bobby-ewing-2019-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dallas című sorozat hatalmas népszerűségnek örvendett hazánkban a kilencvenes években: mindenki imádta a texasi olajmágnás Ewing család belső viszályairól szóló szériát, melyben általában a testvérek, Jockey és Bobby Ewing feszültek egymásnak.

Így néz ki ma a sorozat Bobbyja

A konfliktus oka általában a két fivér ellentétes személyisége volt, Bobby ugyanis mindig a jó úton szeretett volna haladni, míg Jockey a kétes ügyleteket sem vetette meg az anyagi gyarapodás érdekében. Bobby volt tehát a nagybetűs jófiú, akit nemcsak a morális tartása, hanem a jó külseje miatt is imádtak a nők - milliók rajongtak érte a képernyők mögül.

patrick-duffy-bobby-ewing-2019-2
Fotó: Harmony Gerber / Getty Images Hungary

Bobby Ewingot Patrick Duffy személyesítette meg a sorozatban 1979-től egészen 1991-ig. Magyarországra már csak az utolsó évad előtt került a széria, így addigra Amerikában már őrülten népszerű volt, mire a hazai asszonyok is megismerték a nevét. A göndör fürtjeiről, kedves mosolyáról és szép szemeiről ismert sztár ma már hetvenéves, azonban még mindig levenné a nőket a lábukról.

A ma már ősz frizurával hódító színész még mindig gyakran áll kamera elé, habár inkább kisebb, romantikus tévéfilmekben bukkan fel. Gyakorta látni őt Hallmark-alkotásokban és karácsonyi filmekben is. Most forgatja a The Mistletoe Secretet, ami szintén az ünnepekkor kerül majd bemutatásra. Legutóbb a NostalgiaCon nevű rendezvényen tűnt fel, ahol a nyolcvanas évek sorozatsztárjai kerültek középpontba. Linda Gray is csatlakozott hozzá, a széria egykori Samanthája.

patrick-duffy-bobby-ewing-2019-1
Fotó: Manny Hernandez / Getty Images Hungary

A színész sajnos már egyedül él, felesége, Carlyn Rosser 2017 januárjában hunyt el. Patrick Duffy azóta sem tudta kiheverni az elvesztését, de a munka és szeretett fiai tartják benne a lelket. Rossertől két gyermeke született: a most 45 éves Padraic és a 39 esztendős Conor.

Ő volt Patrick Duffy felesége

2017-ben örökre búcsút kellett vennie szerelmétől a színésznek, akivel 43 évig volt együtt. Nézd meg a közös fotóikat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük