Ő volt Stifler mamája az Amerikai pite-filmekben - Így fest 58 évesen Jennifer Coolidge
Jennifer Coolidge éveket letagadhatna a korából.

jennifer-coolidge-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az Amerikai pite-filmekért sokan rajonganak a mai napig, nemcsak az akkor még tinédzsereket alakító színészek, hanem a felnőtt karaktereket játszó szereplők is belopták magukat az emberek szívébe.

Sokan rajongtak Stifler dögös mamájáért, akit Jennifer Coolidge formált meg. A legelső film megjelenésekor a sztár 38 esztendős volt. Bár a '90-es évek eleje óta színészkedett, mégis ezzel az alakításával robbant be a köztudatba.

Ennyit változott Jennifer Coolidge az Amerikai pite első része óta

A színésznő az Amerikai pitében irtó dögös, szőke hajú nőt játszott, ahogy az alábbi felvételen is látható, külsőleg annyira nagy változáson nem esett át. Persze az idő fogaskereke rajta is fogott azért, ám meg nem lehetne mondani róla, hogy 58 esztendős, augusztusban ünnepli majd 59. születésnapját. Tíz évet bátran letagadhatna a korából.

Az Amerikai pite-filmeken kívül más alkotásokban is feltűnt, ő játszotta a Doktor Szöszi első és második részében Elle Woods barátnőjét, Paulette-et, de sokan emlékezhetnek rá a Los Angeles-i tündérmeséből is, amelyben Hilary Duff gonosz mostoháját alakította. Több sorozatban is feltűnt, például Az élet csajos oldala és a Lármás család című szituációs komédiákban. A mai napig aktívan forgat, 2020-ban jelenik meg a Swan Song című drámája.

Szeret a régi karaktereinek bőrébe újra belebújni, 2019 decemberében az Entertainment Tonightnak elmondta, hogy úgy tudja, felmerült a készítőkben, hogy megcsinálják a Doktor Szöszi folytatását.

- Úgy tudom, hogy dolgoznak a forgatókönyvön, legalábbis nekem ezt mondták. Pontosan nem tudom, hogy mikorra készülnek el vele. Ha felkérnek, hogy szerepeljek a harmadik részben, egyértelmű, hogy igent fogok rá mondani. Szívesen játszanám megint Paulette-et.

Legújabb filmje, a Mint egy főnök 2020 januárjában debütál a mozikban, olyan sztárokkal játszik benne, mint Salma Hayek vagy Rose Byrne. 

Így festenek az Amerikai pite főszereplői

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyit változtak húsz év alatt az Amerikai pite sztárjai.

Ezt is szeretjük