Melissa McCarthy testhezálló ruhában pózolt a címlapon: 45 kilós fogyása után elképesztően fest a színésznő
Melissa McCarthy az InStyle címlapjára került.

melissa-mccarthy-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ötvenéves Melissa McCarthy a Szívek szállodája című sorozattal vált népszerűvé a 2000-es években, a jó humoráról is ismert színésznő később a vígjátékok koronázatlan királynőjévé nőtte ki magát, olyan alkotásokban szerepelt, mint a Koszorúslányok, a Női szervek, A kém, a Másnaposok 3., A személyiségtolvaj vagy A partiállat. A sztár az elmúlt években hatalmas átalakuláson esett át, ugyanis körülbelül 45 kilót dobott le.

Melissa McCarthy fantasztikusan fest az InStyle címlapján

Melissa McCarthyról nagyon nőies és szép címlapfotókat készített az InStyle magazin fotósa, Charles Dennington. Az egyik felvételen egy testhezálló, kék ruhát adtak rá, ami szépen kiemelte nőies idomait. Jelenleg Ausztráliában forgatja a Nine Perfect Strangers című sorozatot Nicole Kidmannel. Nem ez volt az első közreműködése a magazinnal, 2019-ben is a címlapjukra tették, akkor az interjújában elmondta, hogy mennyire bosszantja az a kettős mérce, ami a férfiak és nők megítélésében alakult ki a szórakoztatóiparban. Szerinte a férfi sztárok alakjára messze nem tesznek annyi negatív megjegyzést, mint a nőkére. Egy tévériporter például iszonyatosan bántó kérdéssel sértette meg.

- Egyszer interjút készítettek velem, és az illető folyton ezt kérdezte: "Mennyire tartod meglepőnek, hogy a te hatalmas méreteddel továbbra is tudsz ebben az iparban dolgozni?" Csak arra emlékszem, hogy úgy éreztem, mintha az összes vér kiáradt volna a testemből. Azt gondoltam magamban: "Hát, az én óriási méretemmel könnyen le tudnálak birkózni" - fogalmazta, majd hozzátette, vagy négyszer visszatért erre a kérdésre a riporter, a műsor producere még bocsánatot is kért utána, és megígérte neki, sosem adják ezt le a tévében.

Jelenleg jól érzi magát a bőrében, bevallása szerint élete során már mindenféle méretű volt, valamikor soványabb, máskor husisabb volt. Úgy gondolja, az a legfontosabb, hogy az ember egészségesen táplálkozzon, és tudatosan éljen, ne az legyen az elsődleges, hogy S-es vagy L-es ruhaméret kell-e.

- Meg kell állítanunk a nők testük alapján történő kategorizálását és megítélését. Meg kell tanítanunk a fiatal lányokat, hogy az elérhetetlen tökéletességre való törekedés helyett egészségesnek és boldognak érezzék magukat a saját bőrükben! - fogalmazta 2016-ban az Instagram-oldalán.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire csodásan fest Melissa McCarthy.

Ezt is szeretjük