A 63 éves Sharon Stone hasvillantós felsőben pózolt: egy divatcég kedvéért vállalta be a fotót
Sharon Stone friss fotóját imádták a rajongók.

sharon-stone-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sharon Stone egy igazi ikonnak számít Hollywoodban, a gyönyörű színésznő a '70-es években szépségversenyeken vett részt, majd modellkedett, végül 1980-ban vágott bele a színészkedésbe, a világhírnevet az 1992-es Elemi ösztön hozta meg, ami még egy Golden Globe-jelölést is hozott számára.

Pont ezen a héten ünnepli 63. születésnapját a sztár, aki ugyanolyan elragadó és csinos nő, mint karrierje elején. Erről tanúskodik a legfrissebb fotó is, amit Instagram-oldalára töltött fel magáról.

Sharon Stone fantasztikusan fest friss fotóján

Stone egy irtó dögös Dolce & Gabbana szettben pózolt, egy fekete ceruzaszoknyát és egy ugyanolyan színű topot viselt. A képhez ennyit írt: "Köszönöm Dolce & Gabbana, hogy mindig elkényeztettek engem!" Több hírességet, például Kate Hudsont és Vera Wang divattervezőt is lenyűgözte a felvétel.

2020 áprilisában Stone a Vogue német kiadásának címlapján szerepelt, akkor vallott arról, hogy egy időben nem fogadta el a testét, azonban megváltoztatta a nézőpontját.

- A negyvenes éveimben volt egy pont, amikor bezárkóztam a fürdőszobába egy üveg borral, és azt mondtam magamnak: "Innen most ki nem megyek addig, amíg teljesen nem fogadom el a testem." Kissé változó alakom és arcom láttán sírni kezdtem a tükörben - vallotta be a sztár.

Amikor 2001-ben, 43 esztendősen sztrókot kapott, ami miatt végül meg is műtötték, gyökeresen megváltoztatta az életét. Újratanulta a járást és a beszélést, emellett a gondolkodásmódja sokkal pozitívabb lett, jobban megbecsült minden apróságot a hétköznapokban. Ma már büszke a korára, úgy gondolja, hogy kiváltságot jelent, ha az ember idősödik, és megélhet számos dolgot. Sokat tesz azért, hogy még jobban érezze magát a bőrében.

- Nem eszem feldolgozott élelmiszert, nemet mondok a koffeinre, csak ritkán engedem meg magamnak, hogy szénsavas üdítőt vagy alkoholt igyak. Húst szívesen fogyasztok, és étcsokoládét is. Ha megkívánom, akkor még cukrot is teszek a teámba, cöliákiával diagnosztizáltak, így nem eszem glutént, de egyébként ugyanúgy étkezem, mint bármely átlagos ember - ezt 2019-ben a The New York Timesnak nyilatkozta.

Rendszeresen pilateszezik, vagy az edzőteremben edz, de előfordul, hogy tánccal tartja magát formában. Nem az a típus, aki a futógépen szalad egy órán keresztül, és csak a fehér falat bámulja, számára ez túl monoton mozgásforma.

Úgy véli, hogy a szépség tényleg belülről fakad, szerinte fontos, hogy mindenki találja meg a maga filozófiáját, amellyel azonosulni tud, hiszen ettől az ember még kiegyensúlyozottabbá válik lelkileg, ami bizony a külsőn és a kisugárzáson is meglátszik.

- A buddhizmus az én filozófiám. Ez olyasmi, ami visszahoz a középpontba, és kulcsot ad a nyugalomhoz és a szépséghez - tette hozzá.

Sharon Stone fia, Roan

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyes Sharon Stone fia, Roan.

Ezt is szeretjük