Sylvester Stallone és három lánya egy fotón: szépek, mint modell édesanyjuk
Sylvester Stallone lányai, Sophia, Sistine és Scarlet elragadó fiatal hölgyek lettek.

sylvester-stallone-családja
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sylvester Stallone munkásságának lenyomatát örökre magán viseli Hollywood. A színész, rendező és forgatókönyvíró alkotásai, mint a Rambo vagy a Rocky nemcsak örök klasszikusoknak számítanak, de a mai napig megihletik az álomgyár filmeseit.

A 75 éves híresség elképesztő szegénységből küzdött fel magát a csúcsig. Az ő példájából kiindulva igaz, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét. Amennyire sanyarú sorsa volt gyerekként és fiatal felnőttként, annyira gondtalan lett az élete napjainkra.

Sylvester Stallone és három lánya

Ám hiába a pénz, siker és csillogás szerető család nélkül. Stallone élete ezen a téren is szerencsésen alakult, 1997-ben ismerkedett meg a szupermodell Jennifer Flavinnal, aki három gyönyörű lányt szült neki. Sistine, Scarlet és Sophia örökölték anyjuk tökéletes vonásait, ezt az a ritka felvétel is bizonyítja, amelyet édesapjuk tett közzé tegnap. Együtt pózolt mindhárom lányával.

Lányai már mindannyian nagykorúak. A maga 24 évével Sophia a legidősebb, ő a fotó jobb oldalán látható. A középső testvér, Sistine, aki a kép bal szélén áll, 23 esztendős, a család legfiatalabb tagja pedig édesapja ballján foglalt helyet, Scarlet májusban ünnepelte a 19. születésnapját.

"Én egy nagyon, nagyon szerencsés ember vagyok, hogy ilyen csodálatos, szerető gyermekeim vannak, akik semmi mást nem okoztak nekem az életben, csak örömöt. Csak annyit kívánok, bár ne nőnének ilyen gyorsan!" - írta az akciósztár az Instagram-poszthoz.

2017-ben az egész család együtt ment el A galaxis őrzői vol. 2. premierjére. Édesanyjukat látva nem kérdés, hogy a lányok kitől örökölték szépségüket.
2017-ben az egész család együtt ment el A galaxis őrzői vol. 2. premierjére. Édesanyjukat látva nem kérdés, hogy a lányok kitől örökölték szépségüket.
Fotó: Albert L. Ortega / Getty Images Hungary

A Stallone nővérek már építik karrierjüket a szórakoztatóiparban. Sophia a televíziózás felé kacsintgat, ami nem meglepő, hiszen kommunikációból szerezte meg a diplomáját. Sisitine édesanyja nyomdokaiba lépve a modellszakmában érvényesül, 2016-ban szerződtette le az IMG Models. Scarlet pedig úgy tűnik, hogy édesapját szeretné követni, 2014-ben debütált a nagyvásznon az Érj el! című filmben.

Eminem lánya bikinis bombázó

Eminem 25 éves lánya a Michigan State Egyetem hallgatója, pszichológia szakon tanul, emellett a közösségi médiában is aktív szerepet vállal, több mint kétmillióan kíváncsiak a posztjaira. Képes összeállításunkban megnézheted Hailie Jade bikinis képeit.

Ezt is szeretjük