Eminem 25 éves lánya hófehér bikinit húzott: mutatjuk Hailie legdögösebb fotóit
Összegyűjtöttük Hailie Jade Scott bikinis képeit.

eminem-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan Eminem-rajongó ezen a világon, aki ne ismerné Hailie Jade Scott nevét, ugyanis a bájos lány a népszerű rapper gyermeke. Hailie számtalan alkalommal megihlette édesapját, például a My Dad's Gone Crazy című dal is róla szól. A 25 éves lány a Michigan State Egyetem hallgatója, pszichológia szakon tanul, emellett a közösségi médiában is aktív szerepet vállal, több mint kétmillióan kíváncsiak a posztjaira.

Eminem lánya bikiniben

A gyönyörű sztárcsemete rendszeresen posztol Instagramjára, a héten óriási sikert aratott bikinis fotója, amely alá annyit írt: "készen állok a nyári napokra". Egy dögös, hófehér darabot viselt, mellé pedig egy bucket sapkát, ami még a '90-es években volt nagy trend a fiatalok körében, azonban újra reneszánszát éli, köszönhetően Billie Eilishnak, a tinik imádott énekesnőjének.

Szép alakja van, ám ezt nemcsak a jó géneknek, hanem a kitartásának és szorgalmának is köszönheti, a sport és az egészséges életmód az élete része, derült ki a közösségi oldalából, Instagram Storiesban több rövid videóban bemutatta, hogyan mozog. Súlyzós edzéseket és különféle tornagyakorlatokat végez annak érdekében, hogy mindegyik izomcsoportját megmozgassa. A gyakorlatsorokat is megosztja rendszeresen, így bárki elsajátíthatja az edzéstervét.

Képes összeállításunkban megnézheted Eminem lányának bikinis képeit.

Ezt is szeretjük