Chris Hemsworth magyar származású feleségének félmeztelen címlapja: a 44 éves Elsa szenzációsan fest

Elsa Pataky a spanyol Elle magazin kedvéért vállalta be a merész fotózást.

Elsa Pataky félmeztelen címlapja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Korunk egyik legnépszerűbb akciósztárja, Chris Hemsworth első látásra beleszeretett későbbi feleségébe, amikor 2010 elején ügynökük, William Ward bemutatta őket egymásnak. 

A magyar-spanyol származású szépséget azóta is a tenyerén hordja, ami egy cseppet sem meglepő, hiszen Elsa Pataky erős, független személyiség, akit a hírnév, a siker és a csillogás egy cseppet sem részegített meg. Távol a világ zajától neveli három közös gyermeküket az Ausztráliában található Byron Bay nevű szigeten.

Elsa Pataky félmeztelen címlapja a spanyol Elle magazinban

Mindezek mellett igazi bombanő. Bikinis fotóit és edzős videóit pedig egyáltalán nem azért posztolja ki az Instagramra, hogy a figyelem középpontjában legyen, inspirálni szeretne másokat. A spanyol Elle magazin júniusi kiadványának merész fotózását is ezért vállalta be: 44 évesen félmeztelenül pózolt a címlapon.

Ezenkívül egy fürdőruhás fotósorozat is készült róla, amelynek helyszínét a házaspár otthona mellett található homokos tengerpart adta. Továbbá meg is interjúvolták a modellből lett színésznőt, amelyben elárulta, hogyan tartja magát ilyen szenzációs formában.

- Szeretem az intenzív edzéseket, például az egykezes fekvőtámasz az egyik kedvenc gyakorlatom. Az amerikai hadsereg női katonái adják az inspirációt az edzésben, ők minden helyzetben felkészültek és fókuszáltak. Szeretnék egyszer majd arra a szintre eljutni, ezért elkezdtem kick-boxolni - ecsetelte.

Arról is beszélt, hogy számára a női lét együtt jár a rendkívüli kitartással. Szerinte a nők számára nincs lehetetlen.

- Mindig megtaláljuk a módját, hogy véghez vigyük az elsőre nehéznek vagy egyenesen lehetetlennek tűnő dolgokat is. Bennünk mindig megvan a bátorság továbblépni, a nők sosem adják fel.

Férjét három gyermekkel ajándékozta meg: India 2012-ben, ikerfiaik, Sasha és Tristan 2014-ben látták meg a napvilágot. A sztáranyuka és a színész rendkívül fontosnak tartja, hogy már most a környezettudatos életmódra neveljék a csemetéiket. Mindenhova biciklivel járnak, és mindent újrahasznosítanak.

Chris Hemsworth és Elsa Pataky luxusvillája

Chris Hemsworth és felesége, Elsa Pataky nemcsak Ausztráliában, hanem az Egyesült Államokban is rendelkezik ingatlanokkal. A Los Angelestől pár kilométerre eső Malibuban 2016-ban vásároltak egy gyönyörű ingatlant, amit eladásra bocsátottak 4,9 millió dollárért, azaz körülbelül másfél milliárd forintért.

Fotókon Chris Hemsworth és magyar származású felesége luxusvillája: ide te is beköltöznél

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük