Kate Hudson bikinis fotóját szétlájkolták: a 42 éves színésznő alakjától mindenkinek leesett az álla

Kate Hudson sokat tesz a kirobbanó formáért.

Kate Hudson bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Kate Hudson április 19-én ünnepelte 42. születésnapját, a múlthéten egy tüneményes anya-lánya képet posztolt az Instagramra, amelyen kétesztendős gyerkőcével, Ranival egymáshoz passzoló fürdőruhát viselnek. A fotót nem csak a cuki tipegő miatt jutalmazták lájkesővel a rajongók, sokaknak a színésznő bikinialakja láttán esett le az álla.

Kate Hudson bikinis fotói

A háromgyermekes sztáranyuka rengeteget tesz annak érdekében, hogy megőrizze a kirobbanó formáját. Két évtizede, hogy Nicole Stuart személyi edző felügyelete mellett formálja a testét, ez idő alatt pedig komoly edzéstervet alakítottak ki együtt. Goldie Hawn lánya heti háromszor-négyszer iktatja be napirendjébe a sportolást, ám a mozgásformákat folyamatosan váltakoztatja. Az utóbbi időben leginkább a virtuális, otthoni edzésmódokra esküszik, a másik nagy kedvence pedig a pilates. Trénere azt is elárulta, hogy a szülései után teljesen újra kellett gondolniuk, melyik izomcsoportokat mozgatják át egy-egy közös óra során.

- A legutóbbi terhessége után Kate hasizma szétnyílt, ez gyakori dolog a kismamáknál. Így eleinte leginkább a hasizmokra koncentráltunk. A legfontosabb célunk az volt, hogy az izmai újra könnyedén szabadon mozoghassanak - mesélte a szakember a Women’s Health magazinnak.

Természetesen az egészséges étkezés is fontos szerepet játszik a mindennapjaiban. A filmcsillag az időszakos böjtölés elkötelezett híve. Ez egy olyan táplálkozási rendszer, amelyben az evési és a koplalási periódusok meghatározott időtartamban váltják egymást. 

A tudatos életmódnak meg is van az eredménye. Képes összeállításunkban mutatjuk Kate Hudson legújabb bikinis fotóját, valamint további felvételeket, amelyeken látszik, milyen kirobbanó formában van.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük