A 47 éves Gabriela Spanic dögös, bikinis fotót posztolt: ámulunk a színésznő alakján
Gabriela Spanic fantasztikusan fest bikiniben.

gabriela-spanic-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gabriela Spanic 2020 őszén a TV2-n futó Dancing with the Stars című műsorban mutatta meg kiváló tánctudását, végül táncpartnerével, Andrei Mangrával második helyezettek lettek. A 47 éves színésznő számos gyönyörű és kissé merész fellépőruhában mutatta meg elképesztő formáját, de aki az Instagramján is követi, tisztában van vele, hogy a Paula és Paulina imádott sztárja oda is szívesen tölt fel dögös felvételeket magáról.

Gabriela Spanic bikinis fotói

Spanic jelenleg Cancunban pihen, a nyaralás során több bikinis felvétel is készült róla, amelyeket a közösségi oldalán is megosztott a rajongóival. A 47 éves sztárnak nagyon szép alakja van, látszik, hogy egészséges életmódot folytat, az edzés nem maradhat el a napi rutinjából.

- Miután elviszem a fiam a suliba, utána két órát edzek. Aztán a nap többi része mindig változó, hogy alakul. (...) Szerencsére mindig van mit csinálnom - idézte egy interjúját a People magazin spanyol kiadása.

A hidratálást nagyon fontosnak tartja, csak vizet iszik, emellett hetente legalább négy alkalommal sportol, sőt még meditál is, ami szerinte azért fontos, hogy a belső lelkivilágával összhangban maradjon.

Képes összeállításunkban megnézheted Gabriela Spanic bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük