Tom Selleckért megőrültek a nők a 80-as években: így él most a Magnum 76 esztendős sztárja
Tom Selleck nem azon színészek közé tartozik, aki rajong a hollywoodi csillogásért.

tom-selleck-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Magnum című krimisorozatot 1980 és 1988 között vetítették az Egyesült Államokban, a 162 epizódból álló szériát hazánkban több csatorna is vetítette, például a TV2, a VIASAT3 vagy a Cool TV. 

A főszerepet Tom Selleck alakította, aki bár már a '60-as évek végétől megkezdte színészi pályafutását, mégis a Magnum hozta meg számára a világhírnevet. 35 éves volt a sorozat elstartolása idején, sok nőnek imponált Selleck külleme, ő testesítette meg az ideális férfit. Nyolc évad után kiszállt a sorozatból, bár azóta sem hagyott fel a színészkedéssel, de sokan még mindig a nyomozós szériával azonosítják őt. Hihetetlen, hogy megy az idő, hiszen Selleck januárban ünnepelte 76. szülinapját.

Tom Selleck számára a családja az első

A színész 2020 tavaszán adott egy nagy interjút a People magazinnak, amelyben elmesélte, miért hagyta ott a Magnumot.

GettyImages-1210888961
Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

- Elméletben tisztában voltam vele, mivel jár, ha az ember híressé válik, de amint átéled ezt, egyszerűen nem tudod megérteni ezt a jelenséget. Úgy éreztem, hogy engem nem erre teremtettek. Nem azért léptem ki a Magnumból, mert már nem tetszett a sorozat, vagy belefásultam, egyszerűen elegem lett ebből a világból. Újra meg akartam élni, hogy van magánéletem, ami a sorozat miatt nem volt - fogalmazta.

Egy évig nem is dolgozott, ezután több olyan cikk megjelent róla, hogy eltűnt a süllyesztőben, de ezekkel nem foglalkozott, inkább elviselte. Végül 1989-ben újra munkába állt, olyan filmjei jöttek ki az elkövetkezendő években, mint a Bibis alibi, A Winchester mestere, a Három férfi és egy bébi folytatása, azaz a Három férfi és egy kis hölgy, a Dilis bagázs vagy a Mr. Baseball, emellett feltűnt a Jóbarátok című sorozatban is, amelyben Monica nagy szerelmét alakította. Persze a színészet az élete része maradt, ettől függetlenül nem úgy élte a mindennapjait, mint sok más kollégája, nem járt el rendszeresen bemutatókra, díjátadókra, ha vörös szőnyegre lépett, akkor a saját filmes projektjei miatt tette ezt, jóval visszafogottabb életet választott. 

- Mindig arra törekedtem, hogy fenntartsam az egyensúlyt a munkám és a családom között. Számomra ők az elsők - magyarázta, majd hozzátette, mindig is privát embernek tartotta magát.

GettyImages-1230183799
Fotó: CBS Photo Archive / Getty Images Hungary

Feleségével, Jillie Mackkel 1987-ben, teljesen titokban keltek egybe, azóta is együtt vannak, lányuk, Hannah 1988 decemberében jött a világra. Előző házasságából van egy fia, Kevin 1966-ban született.

A kaliforniai Venturában vettek egy birtokot, ahol avokádóültetvényeik vannak. Ha nem New Yorkban forgatja a Zsaruvér című sorozatát, akkor az ültetvényén dolgozik. Mint mondja, kicsit zajos, de szereti ő maga végezni a piszkos munkát, és imádja látni, ahogy folyamatosan fejlődnek az avokádói.

Emlékszel még Cybill Shepherdre?

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban A simlis és a szende gyönyörű színésznője.

Ezt is szeretjük