A simlis és a szende szőke szépsége volt: friss fotón a 71 éves Cybill Shepherd
Cybill Shepherd 1971 óta forgat.

cybill-shepherd-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Cybill Shepherd 1950. február 18-án látta meg a napvilágot, már kislányként is nagyon bájos volt, ahogy cseperedett, egyre gyönyörűbbé vált, 1966-ban őt választották Memphis legszebb tinilányának, ennek köszönhetően a nemzetközi versenyen is elindult, ahol végül különdíjat kapott. Beindult a modellkarrierje, bájos vonásai a filmesek érdeklődését is felkeltették, 1971-ben debütált a filmvásznon, Az utolsó mozielőadásban Jacyt alakította. Azóta már negyven év telt el, a színésznő pedig a mai napig aktívan forgat.

Cybill Shepherd friss fotón

A magyar közönség olyan alkotásokban szerette meg igazán, mint a Taxisofőr, a Volt egyszer egy gyilkosság vagy Az ég is tévedhet. Nemcsak filmekben játszott, hanem sorozatokban is, ezek közül a legsikeresebb A simlis és a szende volt, amit 1985 és 1989 között vetítettek hazájában. Bruce Willis oldalán imádták az emberek, kétszer még a Golden Globe-díjat is hazavihette a sorozat miatt, 1996-ban is neki ítélték az aranyszobrocskát a Cybill nevű sorozata miatt.

2017-ben jelent meg a Rose útra kel című alkotása, amire nagyon büszke volt, derült ki a Memphis Commercial Appeal interjújából.

- Ez a film megkoronázta az egész karrierem, amit nagyszerű dolognak tartok. Rod McCall az egyetlen olyan rendező Martin Scorsesen kívül, aki arra kért, hogy inkább fogjam vissza magam a kamera előtt. Ha a színész visszafogja magát, akkor a nézők a saját érzelmeik által jobban beleélik magukat a karakter helyzetébe - magyarázta.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Cybill Shepherd.

Ezt is szeretjük