A simlis és a szende szőke szépsége volt: friss fotón a 71 éves Cybill Shepherd

Cybill Shepherd 1971 óta forgat.

cybill-shepherd-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cybill Shepherd 1950. február 18-án látta meg a napvilágot, már kislányként is nagyon bájos volt, ahogy cseperedett, egyre gyönyörűbbé vált, 1966-ban őt választották Memphis legszebb tinilányának, ennek köszönhetően a nemzetközi versenyen is elindult, ahol végül különdíjat kapott. Beindult a modellkarrierje, bájos vonásai a filmesek érdeklődését is felkeltették, 1971-ben debütált a filmvásznon, Az utolsó mozielőadásban Jacyt alakította. Azóta már negyven év telt el, a színésznő pedig a mai napig aktívan forgat.

Cybill Shepherd friss fotón

A magyar közönség olyan alkotásokban szerette meg igazán, mint a Taxisofőr, a Volt egyszer egy gyilkosság vagy Az ég is tévedhet. Nemcsak filmekben játszott, hanem sorozatokban is, ezek közül a legsikeresebb A simlis és a szende volt, amit 1985 és 1989 között vetítettek hazájában. Bruce Willis oldalán imádták az emberek, kétszer még a Golden Globe-díjat is hazavihette a sorozat miatt, 1996-ban is neki ítélték az aranyszobrocskát a Cybill nevű sorozata miatt.

2017-ben jelent meg a Rose útra kel című alkotása, amire nagyon büszke volt, derült ki a Memphis Commercial Appeal interjújából.

- Ez a film megkoronázta az egész karrierem, amit nagyszerű dolognak tartok. Rod McCall az egyetlen olyan rendező Martin Scorsesen kívül, aki arra kért, hogy inkább fogjam vissza magam a kamera előtt. Ha a színész visszafogja magát, akkor a nézők a saját érzelmeik által jobban beleélik magukat a karakter helyzetébe - magyarázta.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Cybill Shepherd.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük