A Dallas Pamelája a plasztikai beavatkozásai után: a 71 éves Victoria Principal friss fotókon

Friss fotókon mutatjuk a Dallas imádott színésznőjét.

victoria-principal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Dallas című sorozat 1978-ban indult hódító útjára a CBS csatornán, pár év alatt több milliós rajongótáborra tett szert a széria, ami a Ewing testvérek körül forgott. Érdekesség, hogy először csak egy ötrészes minisorozatnak indult, de annyira nagy népszerűségnek örvendett, hogy végül 357 epizódot élt meg, 1991-ben fejezték be végül a szériát, amit hazánkban az MTV 1990 és 1997 között vetített. A főszereplők közül számos színész egy életre bevéste magát az emberek emlékezetébe, köztük volt a Jockey-t játszó Larry Hagman, aki sajnos 2012-ben elhunyt, a Bobbyt alakító Patrick Duffy, illetve a Pamelát játszó Victoria Principal is.

Victoria Principal így fest friss fotóin

Victoria Principal 27 éves volt, amikor a Dallast műsorra tűzték Amerikában, a színésznő élete egy csapásra megváltozott utána. A '70-es évek elején kezdte karrierjét, az 1972-es Roy Bean bíró élete és kora című filmért még Golden Globe-díjra is jelölték, 1973-ben jött ki a Naked Ape című alkotása, aminek promózása kedvéért még a Playboy magazinban is szerepelt, végül a film megbukott, amit nagy csalódásként élt meg. 1975-ben elhatározta, felhagy a színészkedéssel, és inkább hollywoodi tehetségügynöknek áll, közben a jog is egyre jobban kezdte foglalkoztatni.

- Felhagytam a színészettel, hogy ügynök legyek, plusz felvételiztem a jogi egyetemre is, de aztán egy barátom odaadta nekem a Dallas forgatókönyvét, elolvastam, és amikor végeztem vele, úgy éreztem, hogy megváltozott az életem. Azt gondoltam, ez a szerep az enyém. Felhívtam az illetőt, aki a castingot szervezte, és mondtam neki, küldök valakit a meghallgatásra. Érdeklődött, hogy kire gondolok, de erre csak azt válaszoltam, írják fel az én nevem, meglepetés lesz. Tényleg meglepett mindenkit ez a húzásom, hiszen én jelentem meg a castingon - emlékezett vissza 2004-ben a TV Guide-nak.

A Dallas Pamelájaként igazi szexszimbólummá vált, dögösebbnél dögösebb fotózásokra kérték fel, amire a színésznő igent mondott. Miután 1991-ben véget ért a sorozat, még tíz évig színészkedésből kereste a kenyerét, de 2001-ben végleg visszavonult. Igazi vállalkozó lélek: a '80-as években saját produkciós céget alapított, könyveket írt, emellett saját kozmetikai vállalkozást is indított. Utóbbi projektje éléről 2019-ben lépett vissza, manapság a jótékonykodásra összpontosít.

Ami a külsejét illeti, a 71 éves színésznő sokat változott az elmúlt évtizedekben. Bár sosem nyilatkozta hivatalosan, hogy tényleg átesett volna bármilyen plasztikai beavatkozáson, friss fotóin látszik, hogy nem csak az anyatermészetnek és a rendszeres bőrápolásnak köszönheti fiatalos megjelenését.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest Victoria Principal.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük