Dieter Bohlen bikinis képet posztolt szép párjáról: a Modern Talking sztárja fülig szerelmes Carinába

A 37 éves Carina Walz fantasztikusan fest bikiniben.

dieter-bohlen-csaja-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Dieter Bohlen és Carina Walz szerelméről már írtunk korábban, 2006-ban sodorta össze őket az élet, egy szórakozóhelyen találkoztak, Mallorcán. Először az akkor 22 éves lány visszautasította a nála harminc évvel idősebb férfi közeledését, de végül beadta a derekát. 

Kialakult köztük a szerelem, végül a Hamburg melletti faluban, Tötensenben telepedtek le, azóta is boldogok együtt, nem mellesleg a nő két gyermekkel ajándékozta meg a Modern Talking sztárját,    Amelie 2011-ben, Maximilian 2013-ban látta meg a napvilágot. A 37 éves szépség és a 67 esztendős sztár békében élnek együtt, Instagramjukat elnézve imádják az életet, a napsütést és a tenger közelségét.

Dieter Bohlen párjának bikinis fotói

A kétgyermekes Carina fantasztikus formában van, persze nemcsak a géneknek köszönheti ezt, hanem a szorgalmának és a tudatos életmódjának is, rendszeresen edz, és az egészséges táplálkozás híve. Bohlen a VIP magazinnak elmesélte, kedvesétől lesett el pár trükköt, hogyan tudná még egészségesebbé alakítani táplálkozását. Elmondta, Carina a zellerre esküszik, az a kedvenc zöldsége. Saját konditermük van, így mind a ketten sokat tudnak sportolni ott, Bohlen például napi három órákat edz, ami lenyűgöző eredmény.

A sztárpár jelenleg Spanyolországban, Mallorcán pihen, ugyanis Bohlennek ott van egy háza, így nem csak Németországban van otthonuk.

Képes összeállításunkban megnézheted Dieter Bohlen párjának bikinis fotóit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük