Dieter Bohlen bikinis képet posztolt szép párjáról: a Modern Talking sztárja fülig szerelmes Carinába
A 37 éves Carina Walz fantasztikusan fest bikiniben.

dieter-bohlen-csaja-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dieter Bohlen és Carina Walz szerelméről már írtunk korábban, 2006-ban sodorta össze őket az élet, egy szórakozóhelyen találkoztak, Mallorcán. Először az akkor 22 éves lány visszautasította a nála harminc évvel idősebb férfi közeledését, de végül beadta a derekát. 

Kialakult köztük a szerelem, végül a Hamburg melletti faluban, Tötensenben telepedtek le, azóta is boldogok együtt, nem mellesleg a nő két gyermekkel ajándékozta meg a Modern Talking sztárját,    Amelie 2011-ben, Maximilian 2013-ban látta meg a napvilágot. A 37 éves szépség és a 67 esztendős sztár békében élnek együtt, Instagramjukat elnézve imádják az életet, a napsütést és a tenger közelségét.

Dieter Bohlen párjának bikinis fotói

A kétgyermekes Carina fantasztikus formában van, persze nemcsak a géneknek köszönheti ezt, hanem a szorgalmának és a tudatos életmódjának is, rendszeresen edz, és az egészséges táplálkozás híve. Bohlen a VIP magazinnak elmesélte, kedvesétől lesett el pár trükköt, hogyan tudná még egészségesebbé alakítani táplálkozását. Elmondta, Carina a zellerre esküszik, az a kedvenc zöldsége. Saját konditermük van, így mind a ketten sokat tudnak sportolni ott, Bohlen például napi három órákat edz, ami lenyűgöző eredmény.

A sztárpár jelenleg Spanyolországban, Mallorcán pihen, ugyanis Bohlennek ott van egy háza, így nem csak Németországban van otthonuk.

Képes összeállításunkban megnézheted Dieter Bohlen párjának bikinis fotóit.

Ezt is szeretjük