Thomas Anders felesége tűzpiros, csipkés estélyiben gálázott: a Modern Talking sztárja le sem vette róla a kezét

Thomas Anders felesége, Claudia nagyon csinosan festett a jótékonysági gálán.

thomas-anders-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor még a '80-as években a Modern Talking a fénykorát élte, rengeteg nő rajongott Thomas Andersért, ám akkor az énekes házasságban élt Norával, akivel végül 14 év házasság után, 1999-ben váltak el hivatalosan. A zenész 2000-ben vezette oltár elé Claudia Hesst, akivel a mai napig boldog házasságban élnek, egy fiút nevelnek, a 18 éves Alexandert. Claudiával igazi álompárt alkotnak, szinte alig akad olyan vörös szőnyeges esemény Németországban, amelyre ne hívnák el őket.

Thomas Anders felesége csipkeruhában

A hétvégén egy jótékonysági gálavacsorára voltak hivatalosak, a Raffaello Summer Dinnerre, Németországban ez volt az első vörös szőnyeges esemény a koronavírus-világjárvány kitörése óta, összesen csak ötven vendéget hívtak meg rá a fertőzésveszély csökkentése miatt.  A zenész volt a védnöke az eseménynek, amelyen összesen 30 ezer euró gyűlt össze, ezt a pénzt a gyerekek megsegítésére ajánlották fel egy helyi alapítványnak.

Mind a ketten nagyon elegánsak voltak a rendezvényen, míg Anders egy babakék öltönyben, addig felesége egy tűzpiros, csipkés kreációban pózolt a fotósok kedvéért. A sztár le sem vette csinos kedveséről a kezét egész este.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Thomas Anders feleségének legszebb gálás ruháit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük