Thomas Anders felesége tűzpiros, csipkés estélyiben gálázott: a Modern Talking sztárja le sem vette róla a kezét
Thomas Anders felesége, Claudia nagyon csinosan festett a jótékonysági gálán.

thomas-anders-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor még a '80-as években a Modern Talking a fénykorát élte, rengeteg nő rajongott Thomas Andersért, ám akkor az énekes házasságban élt Norával, akivel végül 14 év házasság után, 1999-ben váltak el hivatalosan. A zenész 2000-ben vezette oltár elé Claudia Hesst, akivel a mai napig boldog házasságban élnek, egy fiút nevelnek, a 18 éves Alexandert. Claudiával igazi álompárt alkotnak, szinte alig akad olyan vörös szőnyeges esemény Németországban, amelyre ne hívnák el őket.

Thomas Anders felesége csipkeruhában

A hétvégén egy jótékonysági gálavacsorára voltak hivatalosak, a Raffaello Summer Dinnerre, Németországban ez volt az első vörös szőnyeges esemény a koronavírus-világjárvány kitörése óta, összesen csak ötven vendéget hívtak meg rá a fertőzésveszély csökkentése miatt.  A zenész volt a védnöke az eseménynek, amelyen összesen 30 ezer euró gyűlt össze, ezt a pénzt a gyerekek megsegítésére ajánlották fel egy helyi alapítványnak.

Mind a ketten nagyon elegánsak voltak a rendezvényen, míg Anders egy babakék öltönyben, addig felesége egy tűzpiros, csipkés kreációban pózolt a fotósok kedvéért. A sztár le sem vette csinos kedveséről a kezét egész este.

Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Thomas Anders feleségének legszebb gálás ruháit.

Ezt is szeretjük