Dieter Bohlen számára 30 évvel fiatalabb párja az igazi: Carina az elején még sokallta a korkülönbséget
Dieter Bohlen és Carina Walz 2006 óta fülig szerelmesek egymásba.

dieter bohlen cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Dieter Bohlen, a Modern Talking egykori sztárja kétszer is megnősült életében, ám sajnos ezek a házasságai zátonyra futottak. Ezek mellett volt néhány komoly kapcsolata, ám az igazi csak 2006-ban toppant be az életébe, ő ekkor 52 esztendős volt, Carina Walz pedig csak 22 éves volt.

Dieter Bohlen és kedvese 14 éve elválaszthatatlanok

A német RTL készített egy dokumentumfilmet a zenész életéről, ami az Absolut - Dieter Bohlen címet viseli. Az alkotás 2020 elején jelent meg, ebben szó volt a megismerkedésükről. 2006-ban Mallorca egyik szórakozóhelyén találkoztak egymással. A spanyol nyaralóhelyen a lány éppen a vakációját töltötte.

- Ugyanabba a diszkóba mentem, ahol ő is szórakozott. Carina odament a bárpulthoz, hogy vásároljon magának valamit. Én erre leszólítottam, és meghívtam egy italra - emlékezett vissza a sztár.

Megismerkedésükkor megkérdezte a fiatal lánytól, mit gondol, szerinte túl idős hozzá? Erre ezt a választ kapta:

- Carina ennyit mondott: "igen, túl idős vagy hozzám, és nem akarok semmit sem tőled". Ezután azt gondoltam, ejha, ez a lány nem hazudik, az igazat mondja, és ez volt az, ami megtetszett nekem benne. Annyi ember hazudik nekem, és olyanokat mond: "nem vagy öreg, úgy festesz, mint egy húszéves". Elegem volt ebből a sok maszlagból, ezért egy őszinte nőt akartam magam mellé.

Bohlen annyira kitartóan udvarolt, hogy végül sikeresen meghódította a nő szívét. Miután Carina nyaralása a végéhez ért, visszatért az otthonába, Berlinbe, de rájött, hiányzik neki a sztár, a szívére hallgatott, és hozzáköltözött a Hamburg melletti faluba, Tötensenbe. Azóta is boldogok együtt, két gyermekük született, Amelie 2011-ben, Maximilian 2013-ban látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted Dieter Bohlen és kedvese, Carina Waltz közös képeit.

Ezt is szeretjük