Dieter Bohlen számára 30 évvel fiatalabb párja az igazi: Carina az elején még sokallta a korkülönbséget

Dieter Bohlen és Carina Walz 2006 óta fülig szerelmesek egymásba.

dieter bohlen cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Dieter Bohlen, a Modern Talking egykori sztárja kétszer is megnősült életében, ám sajnos ezek a házasságai zátonyra futottak. Ezek mellett volt néhány komoly kapcsolata, ám az igazi csak 2006-ban toppant be az életébe, ő ekkor 52 esztendős volt, Carina Walz pedig csak 22 éves volt.

Dieter Bohlen és kedvese 14 éve elválaszthatatlanok

A német RTL készített egy dokumentumfilmet a zenész életéről, ami az Absolut - Dieter Bohlen címet viseli. Az alkotás 2020 elején jelent meg, ebben szó volt a megismerkedésükről. 2006-ban Mallorca egyik szórakozóhelyén találkoztak egymással. A spanyol nyaralóhelyen a lány éppen a vakációját töltötte.

- Ugyanabba a diszkóba mentem, ahol ő is szórakozott. Carina odament a bárpulthoz, hogy vásároljon magának valamit. Én erre leszólítottam, és meghívtam egy italra - emlékezett vissza a sztár.

Megismerkedésükkor megkérdezte a fiatal lánytól, mit gondol, szerinte túl idős hozzá? Erre ezt a választ kapta:

- Carina ennyit mondott: "igen, túl idős vagy hozzám, és nem akarok semmit sem tőled". Ezután azt gondoltam, ejha, ez a lány nem hazudik, az igazat mondja, és ez volt az, ami megtetszett nekem benne. Annyi ember hazudik nekem, és olyanokat mond: "nem vagy öreg, úgy festesz, mint egy húszéves". Elegem volt ebből a sok maszlagból, ezért egy őszinte nőt akartam magam mellé.

Bohlen annyira kitartóan udvarolt, hogy végül sikeresen meghódította a nő szívét. Miután Carina nyaralása a végéhez ért, visszatért az otthonába, Berlinbe, de rájött, hiányzik neki a sztár, a szívére hallgatott, és hozzáköltözött a Hamburg melletti faluba, Tötensenbe. Azóta is boldogok együtt, két gyermekük született, Amelie 2011-ben, Maximilian 2013-ban látta meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted Dieter Bohlen és kedvese, Carina Waltz közös képeit.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük