Thomas Anders és csinos felesége - Claudiával idén már a 20. házassági évfordulójukat ünnepelhetik
Fotókon mutatjuk Thomas Anders ritkán látott feleségét, Claudiát.

thomas-anders-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Thomas Andersért nők milliói voltak odáig a '80-as években, miután Dieter Bohlennel megalakította a Modern Talkingot. Rengetegen elszomorodtak, amikor 1985 decemberében feleségül vette Norát, a divatmodellt, akinek nevét nyaklánc formájában viselte magán. Végül elhidegültek egymástól, 1999-ben pedig hivatalosan is elváltak egymástól. Azóta a zenész újra megházasodott, feleségét, Claudia Hesst 2000 júliusában vezette oltár elé. Egy fiuk született, Alexander 2002-ben látta meg a napvilágot.

Fotókon Thomas Anders felesége

A szerelmesek idén nyáron ünnepelhetik a 20. házassági évfordulójukat. A mystylery.com oldalnak elmesélték, hogy Claudia kutyatulajdonosok számára üzemeltet egy webshopot, ahol állateledelt, illetve egyéb termékeket szerezhetnek be a gazdik kis kedvenceiknek. Thomas és Claudia is nagy kutyabarátok, így adott volt, hogy a 48 éves asszony milyen területen bontakozzon ki. A zenész gyakran van távol a koncertek miatt, ilyenkor Claudia viseli otthon a nadrágot.

- Amikor Thomas hazajön, minden alkalommal meg kell szoknunk, hogy újra együtt vagyunk, hiszen mi nem a zenekar vagyunk, amiben ő a főnök. Amikor Thomas úton van, sok felelősséget vállalok otthon és a vállalatainkban, több minden felett nekem kell döntenem. Ezért nem is adom ki a kezemből a kulcsot. Néha ez vitával jár - vallotta be a sztárfeleség.

A házaspár imád együtt utazni, amikor a zenész otthon van, mindig ő főz, Claudia pedig odáig van kedvese főztjéért. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bájos nő Thomas Anders felesége.

Ezt is szeretjük