Ő Nick Vujicic felesége - Gyönyörű nő a végtagok nélkül született férfi szerelme
Mutatjuk Nick Vujicic és felesége közös fotóit.

nick vujicic cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nick Vujicic elképesztő életutat járt be, a 37 éves prédikátor és motivációs tréner évek óta járja a világot, hogy előadásaival öntsön lelket az emberekbe. Vujicic nem kapott egyszerű sorsot az élettől, tetra-amelia szindrómával született, emiatt végtagjai sem lettek, egyedül lábujjai nőttek, amikkel később sikerült több hétköznapi dolgot, például írást, fésülködést elsajátítania. Sosem gondolta volna magáról, hogy egyszer házas ember lesz, azonban idén februárban feleségével, Kanae-vel a nyolcadik házassági évfordulójukat ünnepelhették meg.

Nick Vujicic és felesége közös fotói

A gyönyörű Kanae-vel 2008-ban ismerkedtek meg.

- Számomra semmivel sem volt különb beleszeretni Nickbe. Úgy szeretem őt, amilyen. Több férfival is randiztam, de azok mindig a külsőségeken alapultak, ebből pedig elegem lett. Amikor Nickkel találkoztam, pont valami mást kerestem, és azt megtaláltam benne - nyilatkozta a mexikói-japán származású szépség a God Tv honlapnak.

Négy év randizás után mondták ki a boldogító igent, azóta négy gyermekük született: Kiyoshi James 2013-ban, Dejan 2015-ben, ikerlányaik Ellie és Olivia 2017-ben látták meg a napvilágot.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű Nick Vujicic felesége, Kanae.

Ezt is szeretjük