Ez a szőke szépség volt Steve Irwin felesége - Halála napjáig bolondult érte a krokodilvadász

Terri Irwin férje halála óta nem randizott.

steve-irwin-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Steve Irwin halála napjáig óriási szeretetben élt, gyönyörű családot tudhatott a magáénak: felesége, Terri mindenben támogatta, és két gyermeket neveltek közösen, lányukat, Bindit és fiukat, Robertet. 

Ilyen szép nő Terri

A legendás krokodilvadász és Terri 1991-ben ismerkedtek össze, a nő úgyszintén imádta az állatokat, még egy pumákat védő szervezetet is alapított. A véletlennek köszönhetik, hogy megismerték egymást, Terri éppen nyaralt egy barátjával, amikor elhajtottak az autójukkal egy kis állatpark mellett. Az akkor még csak 27 éves nő nem akart először bemenni, mert nagyon ócskának látta a parkot, de végül bementek. Ott találkozott jövendőbelijével, aki éppen a krokodilokról beszélt egy előadás keretében, és annyira nagy szenvedéllyel tette mindezt, hogy Terrinek rögtön szimpatikussá vált Steve Irwin. Ezt még Anh Do komikusnak mesélte el egy interjúban.

A jobb oldalon Terri a fiával és a lányával látható.
A jobb oldalon Terri a fiával és a lányával látható.

Az előadás után sokáig beszélgettek, majd pedig egymásba szerettek, és nyolc hónap után össze is házasodtak. Az 1992-es esküvőjük után a családalapítás következett, Bindi 1998-ban, Robert 2003-ban született meg. A pár rengeteg dokumentumfilmet készített együtt, ezek láthatóak voltak az Animal Planeten. Óriási volt az összhang közöttük, ezért is volt nagy törés Terri életében, amikor 2006-ban egy rájatámadás okozta sérülésben Steve Irwin elhunyt. Azóta is gyászolja őt, emellett egyáltalán nem ismerkedik más férfiakkal.

- Mindig is úgy éreztem, ha sosem találkoztam volna Steve-vel, én nem mentem volna férjhez. Egyáltalán nem randiztam, nem kerestem társat. Emlékszem, 27 évesen úgy gondoltam, az egész életem csak a munkáról fog szólni, aztán megismertem őt, és beleszerettem. Úgy érzem, hogy ő volt a lelki társam. Mióta elhunyt, nem randiztam, és nem is gondoltam rá, mert nem félek egyedül, viszont nagyon nehéz, hogy nincs mellettem Steve - nyilatkozta.

Ezt is szeretjük