Steve Irwin, a krokodilvadász lánya dögös nő lett - Fotón a 20 éves Bindi
Bindi Irwin is akkora állatbarát, amekkora édesapja volt.

bindi-irwin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bindi Irwin csupán nyolcéves volt, amikor elveszítette édesapját, Steve Irwint. A legendás krokodilvadászt munkája közben megtámadta egy tüskés rája, a mellkasa bal oldalát szúrta meg az állat, ez pedig a halálát okozta. A lányból azóta már egy gyönyörű felnőtt nő lett, idén ünnepelte 20. születésnapját.

Több dologba is belevágta a fejszéjét

Steve Irwin rajongói már kicsi korában megismerhették Bindi Irwint, ugyanis gyakran feltűnt édesapja műsorában, amely az Egy krokodilvadász naplója címen futott. Édesapja halála után is számtalan műsorba meghívták őt, például David Letterman, Ellen DeGeneres és Larry King is készített vele interjút. 2007-ben kapott egy saját műsort, amelynek a címe Bindi, a dzsungel lánya volt. Gyerekként két fitnesz DVD-je is megjelent, amely kifejezetten a kisebbeket szerette volna megcélozni.

Édesapjához hasonlóan Bindi Irwin is óriási állatbarát.
Édesapjához hasonlóan Bindi Irwin is óriási állatbarát.

A színészet felé is kacsintgatott, ő volt a Szabadítsátok ki Willyt! negyedik részének főszereplője 2010-ben, utolsó filmje 2013-ban jelent meg Visszatérés Nim szigetére címmel, természetesen mind a kettőben szerepeltek állatok, ugyanis Bindi örökölte édesapjától az állatok iránti szeretetet. A zeneiparban is kipróbálta magát, összesen öt gyerekeknek szóló lemeze jelent meg. 2016-ban a Dancing with the Stars című műsorban, amely Amerikában ugyanolyan produkciónak számít, mint nálunk a Szombat esti láz volt, a táncos versenyt végül ő nyerte meg a partnerével. 2018-ban indult az Animal Planeten a Crikey! It's the Irwins című reality show, amely az Irwin család, így Bindi, az anyukája, Terri és az öccse, Robert életét mutatja be.

Ezt is szeretjük