Liz Hurley 19 éves fia olyan jóképű, mintha rajzolták volna: Damiant imádja a modellszakma
Damian Liz Hurley egyetlen fia.

liz-hurley-fia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Liz Hurley, miután 13 év együttlét után szakított Hugh Granttel, évekig szingli volt, majd 2001-ben összejött Steve Bing üzletemberrel, de végül abból sosem lett igazán komoly kapcsolat, ám a férfi teherbe ejtette, fiuk, Damian Hurley 2002 áprilisában született meg. Bár Bing nem ismerte el az apaságot, egy DNS-teszt bebizonyította, hogy tényleg ő Damian apukája. Mára a gyönyörű színésznő egy szem fiából felnőtt férfi lett.

Liz Hurley fia, Damian

Damian négy férfit is a keresztapjának vallhat: Elton John, David Beckham, Hugh Grant és Denis Leary is amolyan második szülő a fiú számára. 17 éves volt, amikor felfigyelt rá a divatszakma, azóta modellkedik, az IMG ügynökség szerződtette le, utóbbi céghez olyan nagy nevek tartoznak, mint Gigi Hadid, Palvin Barbara vagy éppen Ashley Graham.

- 17 éves koromban felhívtak, és azt mondták, hogy Steven Meisel divatfotós másnap New Yorkban látni akar engem egy kampányfotózás miatt. Soha nem modellkedtem korábban, de az őrület pillanatában beleegyeztem, kirepültem, megcsináltam a munkát, és időben visszatértem az iskolába hétfőn az első órámra - vallotta be a Vogue-nak.

A régi modellek közül Naomi Campbellre néz fel leginkább, hatalmas rajongója, volt szerencséje együtt dolgozni vele, ami hatalmas élményt jelentett a számára. Érdekesség, hogy színészként is kipróbálta magát, édesanyja oldalán szerepelt a The Royals című sorozatban 2016 és 2018 között.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen jóképű Liz Hurley fia.

Ezt is szeretjük