Eminem lánya sminkben és anélkül: hatalmas a különbség Hailie arcán

Hailie rajongói megállapították, ha nem visel festéket, egy az egyben olyan, mint az apja.

eminem-hailie-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eminem gimnazista volt, amikor egy házibuliban összehozta a sors gyermeke édesanyjával, Kimmel. A diákszerelem se veled, se nélküled kapcsolattá, majd házassággá vált, amely végül sok szakítás és egymásra találás után 2006-ban ért véget. Bár ma már nem férjként és feleségként élik az életüket, lányuk, Hailie örök kapocsként köti össze őket.

A 25 éves szépség és édesapja közt különleges a viszony. A rappert lánya több alkalommal megihlette, olyan dalokat írt hozzá, mint a Hailie's Song, a My Dad's Gone Crazy, a Beautiful vagy a My Darling. A szerzemények által Hailie-t több millió rajongó ismerte meg, egy világ szeme láttára lett cuki, copfos iskolásból gyönyörű, felnőtt nő.

Eminem lánya sminkben és anélkül

Az évek során saját jogon is kivívta az ismertséget. 2,2 milliós követőtáborral rendelkezik az Instagramon, ezzel véleményvezérnek számít. Főleg divattal kapcsolatos posztokat oszt meg, fotói nagy részén az látható, hogy éppen milyen trendi ruhákat visel. Bár a sminkelés nem kifejezetten az ő asztala, olykor ebben a témában is láthatunk tőle egy-egy bejegyzést, legutóbb annak lehettünk szemtanúi, milyen más az arca kifestve és teljesen természetesen. Ezt az alábbi videóban nézheted meg.

Az utóbbi időben a fiatalok körében igazi őrületté vált, hogy ilyen jellegű felvételeket gyártsanak a közösségimédia-oldalaikra. Hailie-nek is megtetszett ez a kreatív ötlet, a videója pedig futótűzként terjedt el a neten, pár nap alatt több mint 74 ezer lájkot gyűjtött be.

A kommentelőket nem csak az nyűgözte le, hogy kedvencük milyen jól bánik a sminkecsettel, többen azt is kiszúrták, hogy natúr arccal mennyire hasonlít az édesapjára.

"Az elején Hailie olyan, mintha Eminem ikertestvére lenne!”

"Úristen, smink nélkül egy az egyben úgy nézel ki, mint az apukád, hihetetlen a hasonlóság köztetek!” - olvasható a hozzászólások között.

hailie-smink-nélkül
Fotó: Instagram/Hailie Jade

A barna hajú szépség egyébként nem elégszik meg az influencerkedéssel, keményen tanul, hogy valóra válthassa karrierálmait. Jelenleg a Michigan State Egyetem pszichológia szakos hallgatója.

Íme Hailie bikiniben

Hailie dögös alakjával is bezsebeli a bókokat. Ezt nemcsak a jó géneknek, hanem a kitartásának és szorgalmának is köszönheti, a sport és az egészséges életmód az élete része. Képeken megnézheted, hogy fest bikiniben.

 

Ezt is szeretjük