Jennifer Garner smink nélküli szelfije: több réteg festék nélkül a legnépszerűbb színésznők

Ismert színésznők smink nélküli szelfijeit mutatjuk.

jennifer-garner-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közösségi oldalaknak köszönhetően a hírességek megmutathatják egy olyan oldalukat, amelyet annak idején a print sajtóban vagy tévés interjúkon keresztül nem biztos, hogy minden esetben sikerült nekik. A '90-es és 2000-es években például rengeteg bulvárlap leközölt smink nélküli lesifotókat sztárokról, ám ezek a képek amiatt lehettek csalókák, mert a paparazzók egy része direkt előnytelen felvételt csinált egy-egy sztárról, például evés vagy magyarázás közben kapták le őket. Nyilván ezek olyan cselekedetek, amelyek alatt az ember vághat furcsa arckifejezéseket.

Smink nélküli sztárok

Számos ismert ember bátran megmutatja smink nélküli arcát, amivel azt közvetítik rajongóik felé, hogy nem kell egy nőnek mindig talpig kifestve lennie. Jennifer Garner is rendszeresen posztol smink nélküli szelfiket, amikre rengeteg pozitív komment és lájk érkezik. A 49 esztendős Garner mindig is a visszafogott, finom sminkek híve volt, ebből kiindulva nem is lepődünk meg azon, hogy gyakran megmutatja természetes arcát.

Nem Garner az egyetlen, aki felvállalja valódi énjét a közösségi oldalán. Képes összeállításunkban megnézheted a legnépszerűbb színésznőket smink nélkül.

Ezt is szeretjük