Az 51 éves Jennifer Lopez megmutatta smink nélküli arcát: ekkora a különbség, ha nem visel festéket

Jennifer Lopez egy videóban mosta le a komplett sminkjét.

Jennifer Lopez smink nélkül 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre több női sztár vállalja fel bátran, hogy megmutassa a természetes oldalát, emellett ezzel a módszerrel hívják fel a figyelmet a bőrápolás fontosságára.

Hiszen egy szép és ápolt bőr sokkal többet ér egy tökéletes sminknél, egyes hírességek pont emiatt szinte már csak ritkán mutatkoznak tökéletesre kifestve, erre kiváló példa Shakira, aki sokkal jobban szereti a természetességet, míg fiatalon saját bevallása szerint nem ez volt rá a jellemző. Jennifer Lopez is szívesen mutatkozik festék nélkül, bár a rajongók több alkalommal láthatják látványos sminkekben, ezért számít ritkaságnak, ha a közösségi oldalán felfedi valódi arcát.

Jennifer Lopez így fest smink nélkül

Az 51 éves díva fantasztikusan néz ki, erre bizonyíték a legújabb videója is, amelyben mindenki előtt mosta le a sminkjét, számos rajongó megdicsérte, hogy mennyire gyönyörű még így is. 

A saját márkájának termékeit használta, Lopez a videóban elmagyarázta, az volt a missziója, hogy az emberek jól érezzék magukat a saját bőrükben, amit büszkén felvállalhatnak a közösségi médiában is, ahelyett, hogy minden felvételre valamilyen filtert tennének. 

Első lépésben arctisztítót, majd szérumot használt, végül egy éjszakai krémmel kente be az arcát. A videóban felhívta a figyelmet arra, hogy érdemes olyan nappali krémet használni, amelyben van fényvédő, ugyanis az UVA- és UVB-sugarak hatására korábban öregedhet a bőrünk.

Az utóbbi pár évben több női híresség indított saját vállalkozást a szépségiparban ahelyett, hogy valamelyik nagy divatházzal leszerződtek volna, és az adott márkának termékeit reklámozták volna, például Rihanna, Kylie Jenner és Lady Gaga is külön céget alapított. Lopez az elmúlt években bebizonyította, hogy ő is vérbeli üzletasszony, így várható volt, hogy hamarosan előrukkol valamivel.

50 feletti sztárok bikinis képei

Képes összeállításunkban megnézheted a legnépszerűbb női sztárok bikinis képeit.

Az 54 éves Salma Hayek falatnyi bikiniben forrósította fel a levegőt: vérbeli bombázó a színésznő

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük