Snoop Dogg 22 éves, duci lánya dögös ruhákban mutatja meg nőies idomait: Cori fotóit szétlájkolják

Snoop Dogg lánya a testpozitivitás mellett áll ki.

snoop-dogg-lánya
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az októberben 50. születésnapját ünneplő Snoop Dogg a világ egyik legnépszerűbb rappere, felesége, Shante Broadus három gyermeket szült neki: Corde 1994 augusztusában, Cordell 1997 februárjában, Cori pedig 1999 júniusában látta meg a napvilágot. A zenésznek egy régi viszonyából lett egy fia 1998-ban, aki a Julian nevet kapta.

Snoop Dogg lánya

Egy szem lánya, Cori Broadus számára nem volt könnyű a gyerekkor, ugyanis hatévesen lupusszal diagnosztizálták.

- A két fiútestvérem bőrszíne sokkal világosabb volt, én voltam köztük a legsötétebb, duci is voltam. Közben lupuszt diagnosztizáltak, és végül azért híztam meg, mert szteroidokat kellett szednem, sajnos mindez az egész egészségemet tönkretette. Az emberek úgy néztek rám, mintha egy földönkívüli lennék - idézte szavait a Good Morning America egy Instagram-videójából.

13 évesen már az öngyilkosság gondolatával is eljátszott, de szerencsére nem ártott magának. Sajnos májusban is volt egy kisebb összeomlása, de a családja és a szerelme mindenben segített neki. Közösségi oldalán gyakran hirdeti, hogy legyünk egymáshoz kedvesek, és ne bántsuk a másikat, hiszen nem tudhatjuk, kinek mi az élettörténete.

A testpozitivitás mellett is kiáll, szintén az Instagramján osztotta meg, hogy egyik követője azt tanácsolta neki, műttesse meg a melleit, hogy azok szebbek legyenek, erre egy Instagram-sztoriban kitette, hogy elfogadta az alakját, nem hajlandó rajta semmit sem változtatni plasztikai úton, és mindenki mást ugyanerre buzdít. Elege van abból, hogy sokaknak semmi nem jó, ha egy nő túl vékony, akkor az a baj, de ha valakin már van egy kis pluszkiló, szintén belekötnek.

A közösségi oldalán egyébként több mint 500 ezren követik, rendszeresen mutatja meg dögös és merész oldalát, amik alá sok pozitív kommentet kap. A fiatal lánynak már van egy külön vállalkozása is, a Choc Factory, ahol saját márkás kozmetikai termékeket árul. A zenélés is közel áll a szívéhez, Choc néven már egy albumot és két kislemezt is kiadott. 

Képes összeállításunkban megnézheted Snoop Dogg lányának dögös képeit.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük