Antonio Banderas 25 éves lánya gyönyörű nő: Stellával együtt pózoltak a vörös szőnyegen

Antonio Banderas és lánya a San Sebastian Filmfesztiválon jelentek meg együtt.

Antonio Banderas lánya
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 61 éves Antonio Banderas élete során egy alkalommal tapasztalhatta meg, milyen érzés, ha az embernek gyermeke születik. A Melanie Griffithszel kötött házasságából egy lánya lett, Stella 1996 szeptemberében látta meg a napvilágot.

A kislányból mára gyönyörű, felnőtt nő lett, ezt tanúsítják a legfrissebb fotói is, legutóbb szeptember 17-én mutatkozott a nyilvánosság előtt.

Antonio Banderas lánya

Antonio Banderas és gyermeke a spanyolországi San Sebastian Filmfesztiválon jelentek meg együtt. Stella egy elegáns, fekete estélyit viselt, a ruha jól kiemelte karcsú alakját.

GettyImages-1340997322
Fotó: Carlos Alvarez / Getty Images Hungary

Stella jelenleg modellkedik, a Vision Models ügynökségnél dolgozik, emellett megalapította a Lightbound című kozmetikai cégét, már ki is adta az első termékét.

- Minden szeretetemet és energiámat a Lightboundba fektettem, és nagyon izgatott vagyok, hogy megoszthatom mindezt az oldalon, valamint az első terméket, ami egy uniszex, kézzel készített és fenntarthatóan csomagolt parfümolaj, az illat a Málaga és Los Angeles közötti összefonódott nevelésemre emlékeztet - fogalmazta az Instagramon.

Arra gondosan ügyelt, hogy a parfümolaja, ami az Alma nevet kapta, állatkísérlet-, parabén- és ftalátmentes legyen.  

GettyImages-1340995779
Fotó: Carlos Alvarez / Getty Images Hungary

Pár évvel ezelőtt még úgy állt, hogy a szülei nyomdokaiba lép, és belőle is színésznő lesz, édesanyja 2018-ban az InStyle-nak így nyilatkozott a lányáról:

- Az egész nyarat azzal töltötte, hogy színészórákra járt a Stella Adler színitanodába - fogalmazta a színésznő.

Antonio Banderas ugyanebben az évben az Access Hollywoodnak mondta el, hogy mindenben támogatja a lányát.

- Azt akarom, hogy valami olyan dologgal foglalkozzon, amit tényleg szeretne. Bármit is szeretne, én támogatom abban, ha doktornak áll, én abban is segítem. Nem akarom rákényszeríteni semmire sem, szeretném, ha egy szabad és független nővé válna. Meg kell találnia a saját útját.

Ő Antonio Banderas kedvese

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű felvételek készültek Antonio Banderasról és Nicole Kimpelről a vörös szőnyegen.

Antonio Banderas 39 éves párjával pózolt a vörös szőnyegen: le sem vette a kezét a dögös Nicole-ról

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük