Cindy Crawford 20 éves lánya ilyen dögös fehérneműben: Kaia megmutatta nádszálvékony alakját

Kaia Gerber a Calvin Klein márka reklámarcaként vállalta be a merész fotókat.

Kaia Gerber fehérneműben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Cindy Crawford a ’80-as és ’90-es években azon modellek közé tartozott, akik uralták a divatvilágot. Minden tervező a lába előtt hevert, a puszta megjelenésével befolyásolta az aktuális trendeket. Mára kijelenthetjük, hogy húszéves lánya átvette tőle a stafétabotot, Kaia Gerber ma a legfelkapottabb manökenek közé tartozik.

Cindy Crawford lánya fehérneműben

A modellszakma ifjú csillaga a Calvin Klein kifutóján debütált 16 évesen, azóta pedig szinte minden nagynevű divatházzal dolgozott már együtt: a Chaneltől a Versacén át egészen a Fendiig sokan felkérték, hogy szerepeljen az aktuális kampányaikban, vagy vonuljon végig a kifutójukon. A karrierje első állomásának számító Calvin Klein márka vette rá arra is, hogy fehérneműs fotósorozat készüljön róla: nádszálvékony alakját egy lenge, fekete csipkecsodában mutatta meg.

Bár egy deka felesleg sincs rajta, nem híve azoknak a diétáknak, amelyeket az emberek a modellekről gondolnak: sose éheztetné magát, az egészsége a legfontosabb. Nagyon szerencsés géneket örökölt, ugyanis a kedvenceit napi szinten fogyaszthatja, például minden reggelt egy avokádós bagellel indít. Ugyanakkor a mozgás is a mindennapjai része, leginkább saját testsúlyos gyakorlatokat végez, illetve ha ideje engedi, szeret kirándulni is. 

- Természetesen fontos, hogy formában legyek, de nem hagyom, hogy ez legyen a legfontosabb az életemben. Nagyon aktív életet élek, de nem vagyok az a típus, aki reggel egyből az edzőteremben kezd, és nemet mond a pizzára vagy a fagyira. Ha kívánom, igenis megeszem mindkettőt - mesélte az Eat this, Not that interjújában.

Képes összeállításunkban megnézheted a Cindy Crawford lányáról készült fehérneműs fotókat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük